almirmomy _zynpce bende kendime yeni doktor arıyorum bilge yavuza yada kıvanç şahine gitmeyi düşünüyorum
ardenmom almirmomy evet erkilet kadın doğumdaydı. Sekizinci aya kadar ilgiyle takip etti. Devlet hastanesinde özel hastane hizmeti sundu bize. İzmirde özel bir hastaneye geçti. Onun önerisiyle cahit gözüakçaya geçtik. Doğumu onunla yapacağız inşallah
kurtttttt Seyma63_ siz kıvanç hocada mı takiplisiniz hastanede 2 li tarama testi yapılıyor mu bilginiz var mı
tekrarken selina1105 nasıl o doktor Bende şuan araştırma halindeyim Seda Şahin e gittim çok iyi ama gebelik takibi pek yapmıyormuş Emine şuhedaya geçsem diyorum
Ozturkhkmt Tekdende Gülcan yazıcı var kesinlikle öneririm birde başka doktorlar gibi direk sezaryene yönlendirmiyor çok iyi takip ediyor normal doğumda da hastanın yanında oluyor bende ona gidiyorum şu an
r_mlk Ozturkhkmt gülcan hocada doğum ne kadar acaba bende ona gidiyorum da sormayı unutmuşum unuttuğumdan her ihtimale karşı şehir hastanesinede gidiyorum
ikimelekannesiyim Zeliha_plt38 teşekkür ederim geçen seneye göre çok bir artışı olmamış daha fazla bekliyordum :)
Zeliha_plt38 ikimelekannesiyim geçen sene ne kadardı benim doğum yılbaşından sonraya denk geliyo ne kadar artar ortalama