Merhaba kızlar. Bende doğum hikayemi yazmak istedim. Çok güzel geçmese de şuan minik kızım yanı başımda ve sağlıklıyız.
38+4 de kontrol için randevum vardı gittim. Nst de bebek hareketlerinde azalma vardı. Doktorum gebelik zehirlenmesi yada kordon dolanması olabilir diyip Bursa yüksek ihtisas araştırma(şevket yılmaz) hastanesine gönderdi. Gittim acilden giriş yaptım. Ultrason ve alttan muayne edildim. 3 cm açıklığım olduğunu başka bi sorunum olmadığını söylediler. Nstye bağladılar. Bebeğin kalp atışlarında yavaşlama var dediler. Doğumhaneye gönderdiler. Sonra gittim doğumhaneye 2. Doğumum bu arada az da olsa biliyorum bişeyler. Kontroller falan sonra bi odaya aldılar. Nstye bağladılar. Serum verdiler. Bu ne için dedim yemek yemiceksin beslenmen için dediler. 5de girmiştim, 8de suni sancı taktılar. İlk doğumumu kendi sancımla yaptım. Ve kendi sancım dinlendiriyodu suni asla dinlendirmiyo ve ölüm gibiydi. Yanıma birini çagırın diyorum 1 saate gelcek refakatçin diyolar ama ne gelen var ne giden. Sadece sürekli alttan muayene. En son saat 11 bucuk oldu 6 santim acılma doğurcaksın ıkın dediler. 6 cm nasıl doğurayım dedim. Ikındıkca bebek aşağıya incek dediler. Ikınamayınca alttan muayene de çekiştirdiler. Çok kötüydü travmam oldu. Saat 12.31de kızımı doğurdum. Nefes alamamışım orda baya benle uğraştılar. Yırtıklarım varmış dikiş attılar hepsini hissettim en son sadece 2 dikişte uyuşturdular. Sürekli azarladılar. Hiç unutamıyorum 05.08.2025 gece 12.31de doğum yaptım hala kendime gelemiyorum. Sonrasında gece 3e kadar doğumhanede tuttular. Sonra odaya aldılar. Bende o günün öğle saati 12de tedavi reddi alıp çıktım hastaneden. Orda daha fazla kalmak istemedim. Çok şükür suan biraz ağrılarım var ama bende bebeğimde çok iyiyiz. Rabbim kimseyi o doğumhanede darda bırakmasın. Herkese kolay doğumlar diliyorum.🌸