Nilfev_ Ilk hamileliğim ve doğum konusunda endişelerim var araştırırken suda doğum olduğunu ve birkac devlet hastanesinde yaptırıldığını öğrendim Bu konuda deneyimi ve bilgisi olan varmı
Yasemincifci Nilfev_ canım ilk doğumun olduğu için suda gerçekleşmezse seni tekrar masaya alıp ya normal yapıyolar yada sezeryan bunu biliyrm ben okumuştum
Hulyalp Nilfev_ bende haberlerde duymustum devlet hastanelerinde olacak diye ama bazi kesin sartlari var. Hic idrar yolu veya vajinal enfeksiyon gecirmemis olmak aklimda kalan. En iyi yani suda sanci daha az hissediliyormus. Keske her yerde oksa biran once
Zeytinusss Nilfev_ canım sırf üste çıksın da görsünler diye yaziyorum hiç-bir fikrim yok malesef 😔 ve nedense bende videoları izlediğimde suda doğumdan hem korktum hem de tiksindim 🤷♀️ he acı konusu nasıldır bilemem tabi
Nilfev_ Yasemincifci ahh ahh bende sadece bu kadarını biliyorum keşke deneyimi olan birisi bizimle paylaşsa
Kudretfigenn Bende suda doğumu araştırdım ama yapan yer çok az her yer yaptırmıyor suda doğumu 😒 ve Türkiye’de çok gelişen bir yöntem değil daha yeni yeni kullanılmaya başlandı.
Nilfev_ Kudretfigenn Kudretfigenn bende haberlerden sadece 9 ilde olduğunu duydum umudum bu post inşallah suda doğum yapan birileri çıkar
Cansukrmrcn Nilfev_ ben de Konya’da medova hastanesinde duydum. Ben de düşünmüyor değilim ama tereddütlerim çok fazla 😞
Emine071 Benim kuzenim çok korkuyordu Ankara’da suda Doğum yaptırdı çok memnun olduğunu biliyorum daha az acı vs demişti ilk doğumuydu
Mehtapsato Nilfev_ ankara zekai tahir burak hastanesinde var canim ozleleri bilmem ama ankarada tek devlet hastanesi olarak orda var yapnlardan duydugum kadari ile herkez cok memnun
Hulyalp Nilfev_ benim oglusta zorunlu sezaryandi bunlarda ikiz olunca ve insallah vakitlerini doldurduklarinda riske atmamak adina sezaryan canim.😊
Nilfev_ Hulyalp ayy ikiz miili Rabbim hayırlı evlat eylesin insallah sağlıkla yavrularımızı kucagimiza aliriz 😍☺🤗