Rose_07 ilaydasokman inşallah sorunsuz girer çıkarsınız.? Banada atılacak o haftalarda tam belli değil ama yüksek ihtimal. Rahim ağzı yetmezligim var. Özel de mi devlette mı olacak sizin?
Sosyalbiri ilaydasokman çok geçmiş olsun, sağlıkla sıhhatle atlatın inşallah 🤲🏻 bu aralar çok kafama taktığım gerildiğim bir konu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻
Ozgekiz ilaydasokman sağlıcakla 37li haftaları geçin inşallah 🤲🏻 iki gebeligimde de serklajli olan ben, dualarımı gönderiyorum size
eylusko ilaydasokman 2. Gebeliginiz mi ? İlk gebelikte bende de vardı rahim kisaligi . Şimdi 2. Ye hamileyim tekrarlar diye korkuyorum. Bana serklaj yapılmadı ama hep yattim
Sosyalbiri Rose_07 devlet hastanesi önlem amaçlı yapıyor mu ki bu işi? Onlar kısalma anında yapar diye düşünüyorum ben
Nursevv ilaydasokman geçmiş olsun yeni mi öğrendiniz kanama felan mı oldu bende 12+0 ama kaşık ağrım oluyor
Rose_07 Sosyalbiri bencede önlem amaçlı yapmazlar. Geçmiş öyküyü belki dikkate alırlar bilemiyorum özel daha iyi olur bu durumda
gbdl2023 Sosyalbiri yapıyorlar ilk gebelikte bu sebepten kayip yaşadım o zaman direk demişlerdi bir sonraki gebelikte önlem amaçlı atılacak diye
ilaydasokman Nursevv ben ilk gebeliğimde 20. Haftada kanamayla acil serklaj oldum ama iş işten geçmişti beş cm açılmam vardı. Maalesef bebeği kaybettik. 2. Gebeliğimde bebek büyümeye başlamadan direkt rahim ağzına dikiş atacak doktorum
Nursevv ilaydasokman daha önce neden anlamazlar acaba başınız saolsun inşallah hepimiz hayırlısıyla alırız kucağımıza
Sosyalbiri Rose_07 hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben Adana medline 51bin Acıbadem 73bin diye duydum. Hoş bu fiyatı veren hastanenin doktoru değil bu sebeptendir belki bu fiyatlar.
Elifmehmetemin Rose_07 benim 3.cu serklajim hepsi de önlem amaçlı atıldı devlette yaptırdım ve doğumlarim da 2 si devlette oldu şimdi 3.cu doğumumu bekliyorum hayırlısıyla inşallah canım ilk bebeğim düşünce 3 ude tedbir amaçlı atıldı
Elifmehmetemin ilaydasokman korkma sorunsuz gecicek inşallah benim 3.cu serklajim ve şuan 37 haftalık oldum cuma nasipse dikişlerim alinicak yolu bitirdim sayılır darısı sizlerin başına doktoruna güven ve dediklerini uygula inan hiç sıkıntı cekmezsin canım şimdiden geçmiş olsun