Filizingoo Kızlar bugün 19+3 haftalığım uzanmadığım sürece bebeği çok nadir hissediyorum bel ağrım var iki gündür baya ve hafif alt karnıma vuran ağrılar normal mi endişeleniyorum sürekli sizde nasıl durumlar 💕
Bnenebiy53 Filizingoo ben 20 haftalık oldum bendede bayadir ağrılar var 19 daykende vardı doktorum normal demişti bana
Mucizem_63 Filizingoo aynı haftadayiz biraz kasik ağrım başladı az önce. Bndr bebeği hissedyrm pıt pıt atyr damar gibi sizinde öyle mi bı iki kezde kaydığını hissettim
DogaLina_ Filizingoo 24. Haftadayim bi gun hissediorum bigun hissetmiyorum daha cok kucuk merak etme 🫠
Filizingoo @Mucizem_63 evet özellikle uzanınca karnımın ortasında hissediyorum bazende sol kasıgıma yakın sizin cinsiyet neydi
Filizingoo @Mucizem_63 açmıyor bacak arasını ikidir kıza benzetiyor doktor sadece haftaya 20 olayım tekrar gitmeyi düşünüyorum
minikari Filizingoo ben de 19 haftalık hamileyim bir gün hissetsem 3 5 gün hissetmiyorum korkuyorum randevuma bir hafta var gitmemek için kendimi zor tutuyorum 🥹 bide iş vs yapınca bel ağrısı ya da işte karında kaburgalarda ağrı oluyor karnımda sabahları daha küçük akşama doğru biraz daha büyüyor