melekmrt1 Mariam1 O zaman bu kaset testte çıkmaması normal demi ya bu kaset testte çıkacak kadar hcg yok ya da bugün iğne etkisi geçti 3 4 gün sonra normal awox yaparım tekrar
melekmrt1 azra19 Evet bende herkes onu önerince ondan almıştım da O zaman bu kaset testte çıkmaması normal demi ya bu kaset testte çıkacak kadar hcg yok ya da bugün iğne etkisi geçti 3 4 gün sonra normal awox yaparım tekrar
Mariam1 melekmrt1 oyile bence canm ben bile kendim biraz umutlendim bugün test sonrası bilmiyorum umarım kuruma yada kendi çizgi değil
melekmrt1 Mariam1 Valla bugün testi negatif görünce öyle üzüldüm ki bi an dedim melek sen nerden yaptın bu testi keşke hiç yapmasaydım
azra19 melekmrt1 her şeyin zamanı var zamanı gelmeden çiçek dahi açmıyor canım üzülme.Rabbimin tayin ettiği bir gün elbet bizler için de vardır eminim🩷🤲🏻
eriksuyu azra19 bat12 agustos 20-21-22-23-24-25 Temmuz laboquick ovulasyon yaptim. 25inde pik gorunce biraktim. Ama her iliskide mutlaka “Gynoseed Fertilite Jel” kullandim😊
Miniminibirler eriksuyu bende bu ay jel kullandım. Tam yumurtlama öncesi yumurtlama ve çatlama günlerinde. İnşallah sizinki gibi sonuç pozitif çıkar🙏 eşimde hareket ve morfoloji ile ilgili durumlar var jel işe yararsa süper olur 🙏
eriksuyu arsesraa azra19 Spermin yumurtaya kolay tutunmasini sagliyor trendyoldan almistim ben bir bakin yorumlara 🙏 İnsallah size de faydasi olsun. Bu arada bu jelden once 1 sene kadar bosuna denedik bizde olmadi.. kullandigim ilk ay oldu jelden mi tesaduf mu bilinmez de yine de bakin derim.