MinikMucizem____ melekmrt1 gününü bekle derim canım, yalancı pozitif çok veriyor testler ben çok yaşadım, var gibi ama yüne de biraz daha beklemen daha iyi 🙏🏻 Ama inşallah vardır
melekmrt1 Mariam1 hayırlı olsun o zaman Rabbim en kısa zamanda bize de nasip eder Bende dün erken gebelik yapmıştım pozitifti atmıştım ya buraya da bugün labouqick test yaptım ikinci idrarla negatif sonradan pozitife döner mi ya çok korkuyorum 🥺
Mariam1 melekmrt1 Büyük ihtimal ilk yaptığı yalancı pozitif vermiş olabilir üzmek istemiyorum olsayidi her teste çıkması lazım yada çok erken yapıyoruz o yüzden
azra19 Mariam1 kasetler hemen cıkarmayabılır ama erken gebelik testleri daha hassas iyi bi markayla bence öğrenilir
melekmrt1 Mariam1 kaset testti evet bi de herkes şey diyor erken gebelik testiydi dün yaptığım awox o 10 muı algılıyor ama kaset testler 100 muı algılıyor iğne etkisiyse bile dün ki onu da algılamaz dedi
Mariam1 melekmrt1 o zaman dediğim doğru awox beni de yanıltmadı negatif çıkmıştı benim testler de kuruma varsa da kuruma çizgise oda belirginleşiyor 😂
melekmrt1 Mariam1 O zaman bu kaset testte çıkmaması normal demi ya bu kaset testte çıkacak kadar hcg yok ya da bugün iğne etkisi geçti 3 4 gün sonra normal awox yaparım tekrar
melekmrt1 azra19 Evet bende herkes onu önerince ondan almıştım da O zaman bu kaset testte çıkmaması normal demi ya bu kaset testte çıkacak kadar hcg yok ya da bugün iğne etkisi geçti 3 4 gün sonra normal awox yaparım tekrar