Hmdsena2019 balarisi06 hiç vakit kaybetme eşin iii bi üroloji doktoruna gitsin eşiminde degerlerı sizinkine yakin di ilk gittigi doktor sorun yok dedi vtamin felan verdi olmadı baska doktora gitti bir yıl sonra duplor istedi ve malesefki varikosel ameliyat i olmasi lazim 😔😔 ben nerelere gittim bosubosuna okadar hormon ilacları aldim en kötüsüde gecen zamn
Ggggggggggg Koku Canım benim de adet günüm bugün, bende de Yok göğüs hassasiyeti ama kaşığıma iğne batmadı gibi batma olmuştu ve bel ağrım oldu çok herkeste değişiyor bu durum benim hiç belirtisiz hamile olduğunu öğrenen çok arkadaşım var belirti de olabilir tabi iki gün geçmiş umarım hamileyizdir 🙏🏻 Sağlıkla alırız kucağımıza 🙏🏻
Hmdsena2019 yacem yok canim hic bir belirtı yoktu morfoloji düşük ciktı sayı 3 doktor duplor yani ayrıntılı ultrason istedi orda cıktı 😔😔
Hmdsena2019 yacem bizim morfoloji düşük doktor demişki durumun agrı olustacak kadar kötü deil bu sonuclarla cocuk sahibi olan cok kişi var fakat biz suan olmamasi icin bi sebep arıyorz tek görünen sorun bu demiş
Hmdsena2019 yacem yok daha olmadı baska doktorlada görüştü oda ameliyat dedi perşembe günü ameliyat olcak ama hala kararsız 😔😔
yacem Hmdsena2019 neden kararsizki bizimde perşembe günü doppler var ondan sonr ane olduğu belli olsun ay insalalh eşimde ameliyatla düzelir desinler yeterli ameliyat olunur
ddamserc Koku olsun daha cok uzun zaman var önünde, bisi söyliim mi kuzum ben bana hastalik tanisi konup korunmaya basladigim ay hamile kaldim, kafani rahat tut gercekten. Bu cok önemli. Allah saglikla huzurla nasip etsin sana da insallah