Koku Merhaba kızlar. Geçen ay da buralardaydım ama bu kez gecikmeyi bekledim sizlere yazmak için. Geçen ay gün gün belirtilerimi tutmuştum her ihtimale karşı. Bu ay geçen Aydan farklı şeyler yaşadım. Örneğin göğüslerim adetten bir hafta önce hassalaşmış ve şişmişti bu ay adet günüm geçmesine rağmen herhangi bir şey olmadı. Tine geçen ay adetten 2 gün önce kahverengi akıntım vardı. Bu ay o da yok. Geçen ay akıntım olmadı. Bu ay fazlasıyla akıntım ve koku hassasiyetim var. Tabi kesin diyemeyiz test yapmam gerek biliyorum. Ama düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz lütfen. Bi de son bişey mide bulantılarım oluyor ara ara ve sancı giriyor kasıklarıma son 10 gündür. Adet tarihim 22 siydi bütün itibariyle iki gün geciktim. İyi geceler herkese umarım görür ve yazarsınız
Rnhndkzn Koku sabah ilk idrarınla test yap cnm bende ilk koku ve göğüs hassasiyetiyle başladı. Bi de herseye ağlıyodum
yacem Koku söyle anlatayım size kızlar. 8 aylık evliyim 3 aydır çocuk istiyoruz geçen ay artık hergun ilişkiye girmeye 25 30 dk ayağa kalkmaya başladım olmaması için hiçbir neden yoktu yumurtlama günlerinde e girdik falan. Adetime 1 hafta kalmıştı baktım göğüsler büyümüş damarları belli ve sert olmuş. Sonra mide yanması sık tuvalete çıkma. mide bulantısı oluyor e baktm herkes aynı belirtileri yaşamamış işte bu ddim bu kez tuttu. Ama maalesef hepsi birer yalanmış tüm belirtiler test yaptım adetim geçmeden negatif sonra adet günü adette oldum. Ddim bunda Bi is var eşimi yolladım doktora test verdik iki kez ikisindede sperm yok çocuk olacak sperm hiç yok. Doktor şimdi ultrason yazdı ondan sonra bakacağız kanal tıkanıklığımi varikosel mi başka bisey mi. Gidip önceden kontrollerinizi yaptırın üzülüyorsun ağlayıp sızlıyor sun ama ay sonunu beklerken acaba da öldürmüyor ınslalahh eşimde tedavisi olur benimde tüp bekleyenlerinde kucağı boş kalmaz
Ggggggggggg Koku Canım benim de adet günüm bugün, bende de Yok göğüs hassasiyeti ama kaşığıma iğne batmadı gibi batma olmuştu ve bel ağrım oldu çok herkeste değişiyor bu durum benim hiç belirtisiz hamile olduğunu öğrenen çok arkadaşım var belirti de olabilir tabi iki gün geçmiş umarım hamileyizdir 🙏🏻 Sağlıkla alırız kucağımıza 🙏🏻
Koku Rnhndkzn ben çok ağlak bi insanım canım o yüzden orası muallak. Ama kafamı karıştıran tek şey göğüsler. Anneme sordum göğüsler ilk zaman değil biraz geçince hassaslaşır dedi bilmiyorum benim adetten önce başlardı hassaslaşmaya o yüzden şüphelendim ama forumda herkes göğüs hassasiyeti ile anlamış. Yarın sabah test yapacağım ama erken sanki daha iki gün geciktim belki negatif çıkabilir
Rnhndkzn Koku o hiç belli olmuyo hesap bizim tuttuğumuz gibi olmuyo erken test var onu dene derim. Ben normalde hiç ağlamam psikologdan randevu almıştım iki bebek kaybedince olmuyo diye bunalıma girdim sanmıştım
ddamserc Benim gögüs hassasiyetim hic olmamisti kasikta batma, yanma ve oyulma tarzi seyler hissediodum hatta regl belirtisi ile karistirmistim :)) iki gün gecikme sonucu test yaptim ve muhtesem koyulukta cift cizgiydi :) umarim snn de öyle olur :))
ddamserc Koku olsun daha cok uzun zaman var önünde, bisi söyliim mi kuzum ben bana hastalik tanisi konup korunmaya basladigim ay hamile kaldim, kafani rahat tut gercekten. Bu cok önemli. Allah saglikla huzurla nasip etsin sana da insallah
balarisi06 yacem canım çok geçmiş olsun test yaptırdık demişsin de sperm mı yok dedim ben mi yanlış okudum bizde de ileri hız çok azdı olmadı hala tekrar gorunecegiz doktora
yacem balarisi06 bizde hiç çıkmadı böle şok geçirdim ne yani hareketsiz var ne hareketli ultrason istedi doktor hersey ondan sonra belli olacak insalalh. ama işte burd a önemli olan doğru doktoru bulmak aslında instagramda kaan aydos takip ediyorum doktor ve mükemmel bir doktor bakalm ameliyat derse oraya gideceğiz burada iyi doktorlar var araştırıyoruz. önce eşinin sperm sayısını yerine gelsin sonra deneyin bence İbrahim saracoglunun kurlerinede bakın bence
balarisi06 yacem Çook üzüldüm gercekten inşallah doktorlar doğru bir tedavi şekli uygularlar 😔 normal devlet Hastanesi'ne mı gidiyorsunuz su anda ? Benim esimde sperm sayısı 98 milyon ileri hız %10 hareketsiz %60 cikmisti bu değerlere göre doktor önce normal degerler hamile kalabilirsin dedi ileri hızı çok düşük olmasına rağmen böyle söyledi 😕 sonra ben usteledim bakın ben yumurtlama takibi yapıyorum olmadı şu kadar zamandır diyince eşime takviye verdi ama benim gittiğim kadın doğum doktoru verdi yani biz urolojiye gitmedik. Özel hastane idi. Bir umut bekledik ama içim hiç rahat değil 😫
yacem balarisi06 neden uroloji ye gitmedinki şuan devlete gidiyoruz biz ultrasyindan sonra ikinci bir doktor ile özele de geçeceğiz bakalım. Sen eşini uroloji ye götür bence öle öne göre Bi tedavi bulunur. ve bak instagramda kaan aydos u kesinlikle takip et. üzülme bende çok üzülüyorum evlendiğimde beri Bi erkek çocuk doğurduğumu görüyorum doğumu çıktığını nasip ne yapalm sizin yine bak hareketli sayısı va rbizde oda yok belki varikosel filan dır sizde eşini götür uroloji ye kan versin fsh lh yüksek çıkabilir ozman hormon takviyesi verilir olmadı ultrason varikosel se ameliyat yani önemse bunları ilgilenmeyen salak saçma doktorları bosvee
balarisi06 yacem canım o dediği doktora bakıyorum şimdi ben kendim görünmek için gittim 1 yıldan önce normal hastaneler malesef muayne bile kabul etmiyor ondan bı için rahatlasin diye gittim doktor kendi dedi eşin test versin hemen sana da bakalım diye öyle oldu yani sonra da takviye verince bizde akışına bıraktık ama hala olmadı dediğin gibi iyi bir üroloji doktoruna gidelim içim hep huzursuzdu zaten şimdi iyice diken üstünde oldum 😥
yacem balarisi06 uruloji ye gidince yine doğru doktor şart hangi şehir dedin sen. Bak gidince drek esin desin sperm testi istiyorum 1 yılida geçti evliliği iz desin önceki test sonucunda söylesin kan sperm ultrason herseyi diretsin istesin
Hmdsena2019 balarisi06 hiç vakit kaybetme eşin iii bi üroloji doktoruna gitsin eşiminde degerlerı sizinkine yakin di ilk gittigi doktor sorun yok dedi vtamin felan verdi olmadı baska doktora gitti bir yıl sonra duplor istedi ve malesefki varikosel ameliyat i olmasi lazim 😔😔 ben nerelere gittim bosubosuna okadar hormon ilacları aldim en kötüsüde gecen zamn
balarisi06 yacem canım çok isterdim ama ben eşimin hesabından giriyorum hiç bir arkadaşım ekli değil kendime ait hesabım yok ondan dolayı malesef 😐
yacem balarisi06 anlaradasan kesinlikle kaan aydosa gidin bence tam yerindesin çok şanslısın ben izmirdeym
balarisi06 yacem inşallah randevu ayarlayabilirsek gideriz 🙏 profesörmüş hiç duymamıştim ismini iyice bı bakacağım canım