Popeyes Merhaba. İst Anadolu yakası fetal dna uyguna yaptırabileceğim bir yer önerir misiniz? Yada gerek yok ikili yeter mi diyorsunuz? İkili için takipli olduğum hastane 9.500 fiyat verdi.
Onurbanuu Popeyes bana doktor ıkılı %70 sonuc verıyo dedıgı ıcın fetal yaptırdım genoks markasında 15 bın eve gelıp kan alıyolar haftasonu olmazsa eger 5 gun ıcınde sonuç çıkıyor cınsıyet doktora gıdıyor tabı o goruyor onu
Aslaninannesi_ Popeyes ikili teste sakın o kadar para vermeyin fetal dna kesin en azından yaptıracaksınız fetal dna yaptırın
Tubita Popeyes ben 4 ay önce 14500’e yaptırmıştım. Her yerde fiyat farklı tabi ama benimki kapsamlı olandı yarık dudağa kadar bakıldı sanırım 🌸
gunelozturkq Merveue hangi şehir ve hastanede yaptırdınız acaba birde kaçıncı haftada yaptırdınız bende yaptiricamda güvenilir bir yer arıyorum açikcasi
Popeyes asll564 merhaba süreç nasıl ilerledi sadece fetal dna için mi randevu aldınız hangi bölüm vs bilgi verir misiniz lütfen
Popeyes asll564 bir de sonuçlar ne zamana çıkıyor , Orda yaptırıp kendi doktoruma göstermek istiyorum ayrıca sonuçlar nereye düşüyor hastaneye gidip alıyor muyuz mail mi e nabız mı nedir
Aleynadiyorki asll564 evet orda uygun bi tık daha peki kapsamı ne testin diğer yerlere göre uygun olmasının sebebi var mı
Merveue semos16 konya necmettin erbakan üniversite hastanesinde yaptırdım. Üniversite hastanelerinde genetik bölümü varsa yapıyorlar
AslanEge asll564 Doktorunuzun referansıyla gittiyseniz indirimli fiyat uyguluyorlar ama dışarıdan kendiniz giderseniz fiyat farkı oluyor. Ben İzmir’de yaptırdım 18.000di kendi doktorum yönlendirdiği için 14.000 e yaptırdım. 46 kromozomun tamamına bakıldı