Kabiyra00 Fatmactn_6 Ben ilk hamileliğimde bu kadar hızlı kilo almamıştım ya. Bir anormallik mi var diye düşünüyorum. Sıcaklar da etkiler mi acaba? Sabahları ellerim ayaklarım yüzüm gözüm şiş sekilde uyanıyorum.
Fatmactn_6 Kabiyra00 etkileyebilir ve her hamilelik kendine özeldir bunda vücudun daha çabuk ödem topluyordur belki oda doğumdan sonra gider
hizlivecocuku birLinaaannesi96 benim de 9+3 😅 mart ilk haftası doğuö görünüyor ilki 23 şubat doğumlu aynı güne denk gelse güzel olur tek taşla iki kuş 😅
R_busra49 Tugcender ya öyle de kötü ben hiç yaşamadım ama yinede kilo almamak daha güzel 😅 cinsiyeti ne
Tugcender R_busra49 ilkinde 17 kilo almıştım o zaman istediğim gibi yiyodum böylesi daha kötüymüş ona karar verdim kızım olucak nasipse bi oğlum var 2,5 yaşında
Fatma_furkan1996 Cakalllsebahat-0 hiç kilo almayanlara hayranım gerçekten ama bu tamamen bünye meselesi hiç yemeyip de kilo alanlar var maalesef
Cakalllsebahat-0 Fatma_furkan1996 evet tamamen bünye meselesi kimse kendini yediğinden içtiğinden suçlu hissetmesin kilo alınır da verilir de bebek ve anne sağlıklı olsun çok yeterli🥰
Ezgi3545 zlemceylan bu nasıl oluyor ya diyet mi yapıyorsunuz iştahınız mı kapanıyor yiyecek vakit mi olmuyor bu kadar kısa zamanda vücut nasıl o kadar kilo kaybediyor