Tugcender R_busra49 yiyemiyorum kuzum yemek görsem midem bulanıyor bi yandan güzel ama açım diye ağladığım geceleri bana sor 🥹
Pink29 2Princess1Mom merhaba ben de zar zor kılo aldım da doğumdan sonra alınan kılolar herkeste mı gıdıyor acaba hem de sız fazlasını vermışssınız ısteyerek mı acaba
2Princess1Mom Pink29 Her bünye farklıdır. İlk doğumunda 16 kilo aldım ve sadece 3 kilosunu verebilmiştim. Şimdi de isteyerek birşey yapmadım inanın bi tartıldım 10 kilo gitmiş.
Hashasim2020 aselsura ben de 87 ile öğrendim planlı değildi suan 15 haftalığım 83-84 bandında gidiyorum çok dikkat etmem lazım daha fazla alırım diye ödüm kopuyor siz kaç haftalıksınız
aselsura Hashasim2020 ben daha 7. haftaya ilerliyorum en başındayım kilo almaya da müsaitim diyetisyene gitsem iyi olacak gibi
Ezgi3545 zlemceylan bu nasıl oluyor ya diyet mi yapıyorsunuz iştahınız mı kapanıyor yiyecek vakit mi olmuyor bu kadar kısa zamanda vücut nasıl o kadar kilo kaybediyor
Merve_trn gzd76 Paketli gıda , hamur işi, tatlı ve beyaz ekmek tüketmedim. Meyvelerin porsiyonuna dikkat ettim.
R_busra49 Tugcender ya öyle de kötü ben hiç yaşamadım ama yinede kilo almamak daha güzel 😅 cinsiyeti ne
Fatmactn_6 Ayceli Bende bulantı yaşamadım çok hızlı kilo aldım 5 ayda 10 kilo aldım. 1 aydır kendim sağlıklı besleniyorum dikkat ediyorum kilo almadım sadece hayattan tat almıyorum 😂 Sende sağlıklı beslenmeyle düzene sokarsın eminim
Fatmactn_6 aylin_a ben ilk kızımda 40 kilo aldım 38. Haftada 3.280 doğdu yediklerim bana yaramış sen çok fazla kilo almamışsın bebeğinin kilosuda çok güzel
Fatmactn_6 Kabiyra00 bende hamilelikte çok hızlı kilo alıyorum maalesef dediğiniz gibi aynı şekilde yiyorum ama bir anda kilo artışım oluyor ilk hamilelikte 40 kilo aldım hepsini verdim çok şükür şimdi ikinci hamileliğim 5 ayda 10 kilo aldım baktım olacak gibi değil diyet yapıyorum az ama işe yarar şeyler yiyorum
aylin_a Fatmactn_6 maalesef ben de öyleyim, ilk gebeliğimde ödem de som ayalara doğru vardı. Hareket de az ediyorum, sıcaklar çok bunaltıyor. Bulantım geçtikten sonra ben de doğru beslenirim inşallah havalar da düzelir yürüyüş yapılır.
Kabiyra00 Fatmactn_6 Ben ilk hamileliğimde bu kadar hızlı kilo almamıştım ya. Bir anormallik mi var diye düşünüyorum. Sıcaklar da etkiler mi acaba? Sabahları ellerim ayaklarım yüzüm gözüm şiş sekilde uyanıyorum.
Fatmactn_6 aylin_a istediğimizde yapamayacağımız bir şey yok her şeyin vakti zamanı var sen kendini toparla kilo halledilir