mardine474 Asill01 bende ölcem meraktan yazarım 12 de randevum vat ınsallah gıdıcem. Ama benım 3 ay bır bebek yanı biley çıkarsa. Plesentayı mı araştırıyorlar?
Asill01 mardine474 bnmde 3.ayımdaydı kürtajım direk alınan parçaları patolojiye yolladılar zaten bebek büyük olmadıgı için parca parca alınıyor
mardine474 Semy1991 tesekur ederım canım bir doktora gıdelım de bakalım ne dicek ona göre artık. Saracoglunu cok beğeniyorum ürünlerini kullandım sogon kürünü denemiştim gamıle kaldım
mardine474 Asill01 benım plesentyı araştırdılar bebegı vermedim. Sonuc temız cıkmıs ya zaten ne olabılır kı allahın takdırı
Zarifokur mardine474 hhHhahahhzh bir senedir istiyoruz olmuyor . 5 senedir istemiyorduk ikinci olmuyor .
Vera3287 Asill01 şuan biz de de aynı problem var, %27 idi ileri hareketlilik 0 ‘a düşmüş ne yaptınız acaba
Asill01 Vera3287 takviyeler ve beslenme ile düzelttik canm suan takviyeyi değiştirdik 3.aydayız farklı takviyeler ve nihalin bahcesinden ginseng macunu aldık
Ayfersalih28 birmumine koenzim10 nutraxin omega3 ınnate pronatal Omega3 kullanıyorum hala da devam omega3 doktorum dogurasiya kadar kullanıyorum sıkıntı yok dedi