mardine474 Kızlar tecrübenize ihtiyacım var Daha önce hiç öyle şeyler kullanmadık burada gördüm kullanılan arkadaşlar varmış ama hiçbir fikrim yok Bir de şeyi düşünüyorum neden Biz Kadınlar her zaman kendimizde bir sorun ararız belki erkeklerden gelen sıkıntılar da vardır onları da vitamine ihtiyacı var yani Benim ıkı düşüğüm var. Tabii bunu Doktor bilir ama hani burada da merak ediyorum kimler neler kullanmış ne yapılabilir diye.
Selinoritaaa mardine474 biz hamilelik öncesi hem benim hem de eşimin testlerini yaptırdık. Aslında eşimde de bir sorun yoktu fakat sperm hız ve kalitesini arttırmak hamileliği kolaylaştıran bir etken olduğu için prevital men 1 kullandı eşim. Tabi 3 ay kullanmak lazım en az.
Leontiine mardine474 vitamin takviyelerinden destek alması lazım canım bunların yanında kabak çekirdeği, yumurta, ceviz, balık gibi besinler de hem hızı hem kaliteyi arttırıyor ve bol su. Streste çok etkilediği için stresten de uzak durmalı
Asill01 mardine474 spermiogram yaptırmadan kafana göre takviye alma canm bazı vitaminlerin fazlalıgıda sorun oluyor ama sağlıklı bir sorunu yoksa sağlıklı beslenmeye dikkat edin akdeniz usulu yeşil yapraklı sebzeler kabak cekirdeği bol meyve havuç özellikle sende yumurtlama sürecinde havuç tüket balık somon sardalya yada hamsi bunlar sperme en iyi gelen balıklar bunları haftada 1 tüketsin eşin 10.haftadan önceki düşükler genelde sperm kaynaklıymış zaten önce bi ürologa gidin aonra takviye doktor ne derse ona başla mesela proxyman ve bikac takviye eşimin değerini sıfıra düşürmüştü hemen kesti doktor oyuzden takviyelerde önemli sperm için ilaç yok zaten takviye werilio
Ayfersalih28 mardine474 trendyoldan koenzim10 aldim omega3 aldim ikisini kullanınca hamilelik olustu sende kullan bunun ikisini 💜😍
Selinoritaaa mardine474 doktor takviye kullanabilirsiniz diyip bir iki şey vermişti ama biz doktorun verdiği takviyeyi kullanmadık. Bu da başka bi doktorun tavsiyesiydi zaten.
Zarifokur mardine474 hhHhahahhzh bir senedir istiyoruz olmuyor . 5 senedir istemiyorduk ikinci olmuyor .
mardine474 Asill01 anlıyorum canım cok tesekur ederım bu değerli bılgılerın için. Bız randevu aldık zaten henüz gunu gelmedı gereken tektıklerı mutlaka doktorum da eminim ister. Tekrarlayan düşüklerde yapılıyor dıye bılıyorum ama yınede doktorumuz nasıl bır yol izler bılmıyorum acıkcasıda bıraz endişeliyim kafamda cok takıyorum.
Vera3287 Asill01 şuan biz de de aynı problem var, %27 idi ileri hareketlilik 0 ‘a düşmüş ne yaptınız acaba
Asill01 mardine474 tekrarlayan düşüklerde sperme değil genetiğe bakılıo sen ona git yanlış hatırlamıyorsam 2.düşüğündü değilmi dewlette yaptır genetiği özel cok pahalı kadın dogum yönlendiriyor pıhtılaşma olabilir oyuzden kadın doğuma randevu al yada 10gün sonra gideceksin ya kontrole ozmn doktora söle genetiğe yönlendirme yaparmısınız die yapmazsada direk randevu al git
Melek2806 mardine474 biz geçen kış tesadüfen bir şeyin iyi geldiğini farkettik değerlere ama tansiyon problemi vs varsa kullanılması doğru olmayabilir. Kış kürü diye bir şey yapılıyor instagramda aslı Özdel peppycooky falan da yapmıştı bu kış, bağışıklık için küçük bir kavanoza ayıklanmış sarımsakları diş diş küçültmeden atıp üstüne bal koyuyorsunuz o fermente oluyor gibi birkaç gün sonra ve kış aylarında günlük bir tane suyla yutuluyor çiğnemeden. Koku falan da olmuyor böyle yapınca. Eşimin 10 gün arayla test vermesi gerekmişti aşılama süreçlerinde ve ciddi fark çıkmıştı ve tek değişen buydu hayatında. Doktor bu karışım için kan sulandırıcı etki yaptığından kan dolaşımını hızlandırmıştır faydası olmuştur demişti. Hiç bu niyetle yapmamıştık o dönem çok kalabalığa karışıyordu grip vs bulaşmasın diye sık tüketiyordu. Bu olaydan 2 sene önce promenk kullanmıştı 3 ay ve değerlerinde anlamlı bir değişim olmamıştı. Bu arada değerleri normal aralıktaydı ama her doktor değiştirdiğimizde test istendiği için bu farkları görme şansımız olmuştu
mardine474 Melek2806 mutlaka bunu yapacağım zaten sarımsaktan bol ne var tabii eşim yerse hiç sevmiyor Böyle organik şeyleri kür falan
Sema1643 Gano excell ürünlerini tavsiye ederim kahvesi de suprano hem enerji kahvesi olarak da geçiyor bir araştırın @mardine474
Asill01 mardine474 patoloji küçük haftalarda temiz gelio ama doktorlar sağlıksız bebek diorlar patolojiyi ögrenince yazarmısın banada sende ne çıkmış merak ettim
diyetisyen1anne böyle şeyler reçeteli satılmaz, devlet ödemez yani. Doktorlar önerir bir sürü marka var çeşit çeşit. Proxeed bence
mardine474 Asill01 bende ölcem meraktan yazarım 12 de randevum vat ınsallah gıdıcem. Ama benım 3 ay bır bebek yanı biley çıkarsa. Plesentayı mı araştırıyorlar?
Semy1991 mardine474 canım Saraçoğlu sitesinde bununla ilgili vitaminler var veya karışımlar öneriyor … eşim de aldı kullandı ben de bazı şeyler kullandım ve gebelik olustu.E vitamini ve çinko içerikli şeyler çok faydaliymis erkekler için.L-arginine kullandı esim
mardine474 Semy1991 tesekur ederım canım bir doktora gıdelım de bakalım ne dicek ona göre artık. Saracoglunu cok beğeniyorum ürünlerini kullandım sogon kürünü denemiştim gamıle kaldım