Busrabzkrt NejlaAslan aslında normal kontrole gitmiştim nste de bebeğin kalbi çok yük arıyordu doktorda normal değil dedi yatış verdi hem kan hem idrar tahlili aldı idrar yolu enfeksiyonu çıktı o bebeği etkilemiş 3 kilo serum yedikten sonra bebek rahatladı çıktım enfeksiyon varsa fitil felan kullanabilirsiniz
NejlaAslan Busrabzkrt doktorum sürekli tek kullanımlık şase veriyor çok korkuyorum erken doğum olur diye sanırım artık geçmezse bende serum alacağım fitil hiç söylemedi😔çok geçmiş olsun sizede hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza🌺
SuEr_Tu1512 senaaaaaaaaaa Evet yaa 2400 Gr doğmuştu, solunum sıkıntısından 1 hafta kalmıştı. Çok şükür şuan 4 yaşına giricek ve gayet de sağlıklı🙏🥰
beyzanuruzumcu8087 senaaaaaaaaaa 32+0 olduk yeniii 34 de randevum varr inşallah.bir an once gün verirde bana planlı sezeryan aşırı kötüyüm artık kalcamin üzerine oturamiyorum,🥹🥹🙏🙏
Tugcemiss- senaaaaaaaaaa bende 36+5 deyim biran once dogsun istiyorum sonra vazgeciyorum 2 hafta kaldi diyorum biraz da olsa ilk cocugumla vakit gecireyim diyorum sonra diyorum dogsun 2 cocukla bakalm beni neler bekliyor diye diye dusunmekten uyuyamiyorum 🤣🤣
Sevda07 İlk gebeliğim 37+1 zorlanmaya başladım biran önce doğsun istiyorum sonra ne zaman hayırlısı ise o zaman gelsin diyorum sürekli rüyamda doğumla ilgili şeyler görüyorum kafayı bozdum her an olacakmış gibi davranıyorum değişik bir psikolojiye girdim 🫠
Annekuzusu123 senaaaaaaaaaa böyle hemen zaman geçsin istiyorum ama sanki geçmiyor son 7 haftamız ama bitmiyor gibi😂