senaaaaaaaaaa Kızlar 35+5teyim sürekli acaba birazdan başlar mı doğum diye düşünüyorum. Azcık akıntı geliyor tuvalete koşuyorum nişan mı diye. Hafif bir ağrıda sancı mı acaba diye düşünüyorum. Bir an önce doğsun ve biraz daha dursun düşünceleri arasında bir yerdeyim. Sizde durumlar nasıl💗
Sevda06_05 senaaaaaaaaaa off ayniyiz seninle bı an önce doğurup rahatlamak isetiyorum bı yanımda anne karnında biraz daha gelişsin diyorum ama nefes alamıyorum artık oturup kalkmam aşırı zorlaştı artık
Keug0 senaaaaaaaaaa gerçekten beni tarif ettin şuan 2-3 gündür hafif karın ve kasık ağrım var doguruyorum mu diyorum akıntı geliyp nişan mı diyorum aşırı stresliyim
Dadas senaaaaaaaaaa ay bende öyleyim hele bebek idrar kesemde zıplıyor resmen eşime kızımız ayağını atarsa dışarı şaşırmam diyorum 😅😅😅
SuEr_Tu1512 senaaaaaaaaaa İkinci doğumum olcak olmasına rağmen ve 27 haftalık olmama rağmen bi karnım ağrısa acaba sancı mı falan diye düşünüyorum çünkü ilk oğlum 35+4te doğmuştuuu🥹😏
Esmademir34 Ben 31.haftamdayim ben daha erken başladim sanirim evham yapmaya ilk gebelik olunca en kucuk agrida endişeleniyorum senindemi ilk gebelik😊
Ayildiz Bende 32+4 üm ama 2-3 hafta önden gidiyorum. Geçen gün ilk defa yalancı kasılma yaşadım biraz korkmadım değil. Benimde içimde hep erken doğuracağım hissiyatı var 😃
senaaaaaaaaaa Ayildiz bende de o var bayadır bir de bi arkadaşım 36. Haftada doğurmuştu sürekli aklım oraya gidiyor ben de mi öyle olurum acaba diye 😂
Yasek Ayildiz bu kadar önde olması normal mi? Benim de bir hafta önde ama şeker çıktı bende , şu an diyetle düzene girdi çok şükür. Sizde bir sorun yoktur umarım çünkü önde olması çok iyi değilmiş
senaaaaaaaaaa Sevda06_05 gerçekten aynısı bir de bugün ebe artık doğarsa prematüre değil sorun olmaz falan deyince iyice bi telaş aldı beni😂
Sevda06_05 senaaaaaaaaaa benimde kontrolüm vardı bugün bende sordum artık doğurmak istiyorum diye 36-37 ye uyumlu bebek dogsada bı sıkıntı olmaz dedi bı hafta daha idare edeyim de artık bütün tuşlara basicam doğum başlasın diye
Yasek Dadas 🤣🤣🤣 sağlıkla gelsin prenses , benim oğluşumun da ayağı sürekli sağ tarafımda resmen elime geliyor hatta karşında oturanlar bile görebiliyor , çok güzel heyecanlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin
senaaaaaaaaaa SuEr_Tu1512 Oyy Allah bağışlasın❤️ o haftada sorun olmuş muydu peki küvezfe kalma durumu vs
Busrabzkrt senaaaaaaaaaa benimde 33. Haftadan beri erken doğum riskim var 34. Haftada enfeksiyondan dolayı yatış verdi bebeğin kalbi çok yüksek atıyordu düzelmeseydi seseryana alacaktı şuan 36+5 im 4 gün önce nişan geldi normalde 24 Ağustosda sezeryan olacağım ama doktorum beklemez bebeğin dedi her an acaba suyummu gelecek en ufak kasılmada sancımmı başladı diyorum zaman geçmiyor ☺️😬
NejlaAslan Busrabzkrt merhaba cevap vermek istemezseniz anlarım,enfeksiyon nedir acaba?Bende de 3 aydır geçmeyen idrar yolu enfeksiyon varda merak ettim
SuEr_Tu1512 senaaaaaaaaaa Evet yaa 2400 Gr doğmuştu, solunum sıkıntısından 1 hafta kalmıştı. Çok şükür şuan 4 yaşına giricek ve gayet de sağlıklı🙏🥰
Busrabzkrt NejlaAslan aslında normal kontrole gitmiştim nste de bebeğin kalbi çok yük arıyordu doktorda normal değil dedi yatış verdi hem kan hem idrar tahlili aldı idrar yolu enfeksiyonu çıktı o bebeği etkilemiş 3 kilo serum yedikten sonra bebek rahatladı çıktım enfeksiyon varsa fitil felan kullanabilirsiniz
Annekuzusu123 senaaaaaaaaaa bizde 31 olcaz Allah izin verirse hem bir an önce zaman doğsun gelsin istiyorum hayırlısıyla hemde erken doğum olur diye Allah korusun her an korkuyorum en ufak bi ağrı da aceba mı diyorum