Endegerlimoglum Mervus Allahim sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzum. Bende senin gibiydim açılma yok nisan yok sancı yok 40 haftayı böyle gördüm. Kendi sancimla doğsun diye Allahima dualar ediyordumm seninde öyle olur umarım. Bana da doktorlar bebeğin iri doğumda zorlanirsin dediler. 36. Haftada 3 buçuk kilo dedikleri için 40. Haftalikken dedim heralde 4ü geçti. Ama 2 gün önce doğum yaptım tam 3 kilo doğdu kuzum. Sen ultrason cihazlarına fazla takılıp stres yapma hiç belli olmuyor inan. Hem önemli olan sağlığı. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz ❤
Mervus Endegerlimoglum doğru söylüyorsun canımm ya bana da 37 de 3600 dedi baya korkuttu şimdi 38 de yine aynıydı bakalım yarın tekrar randevum var ne durumda bebiş sağlıklı doğsunda bekleriz tabi🥰😍 amin canım benim Rabbim senin de sağlığını korusun ve evladının da sağlıkla büyümesini nasip etsin 🤗
BelizErstn Mervus bugün inanılmaz halsizim. ve hiç olmadığı kadar sol bacak aramda vajinamda baskı var. hele ki sol bacağımın üstüne hiç basamıyorum. akıntm da coğaldı geceden beri gelir mi acaba ? ☺️
Mervus BelizErstn Bilmiyorum ki canım genelde Doğumdan önce enerji patlaması olur diyorlar ama benim de şuan kolumu kıpırdatacak halim yok öyle bir halsizlik var bir de üstüne nezle oldum 🥺🤷🏻♀️ Napalım takdiri ilahi deyip beklemeye devam 😢 herhangi bir sancı ağrı olursa yaz muhakkak Rabbim hepimize sağlıklı bir doğum nasip etsin 😍🥰
BelizErstn Mervus amiin canımm ☺️ sanada cok gecmiş olsun dikkat et kendine ☺️ sende de bişey olursa yaz mutlaka ☺️
tazeanne61 Seymasahin ne kadar doğru bi davranış bilmiyorum ama bi tanıdığımın da günü geçiyordu doğum başlasın diye ilişkiye girdi, o gece suyu geldi ve 2 saatte Doğumu gerçekleşti Daha çok bekletmeden doğar İnşallah bebeğiniz 😊🙏
Mervus Dst hakkımızda ennnn hayırlısı en güzeli olsun canım benim 🥰 inşikak suresini okuyalım bol bol bu ara özellikle