Mervus Kızlar duanızı bekliyorum kendi sancımla Doğum başlasın istiyorum biraz iri bir bebek 🥺 Ama şuan 0 belirti 🤷🏻♀️
Serap60 Mervus bnde 39+1 olduk bgn hla yok nazli kizim sali gunu kontrlmde az sanclrm ve 2 cm acilmam vrdi hla bklmedym
Endegerlimoglum Mervus Allahim sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzum. Bende senin gibiydim açılma yok nisan yok sancı yok 40 haftayı böyle gördüm. Kendi sancimla doğsun diye Allahima dualar ediyordumm seninde öyle olur umarım. Bana da doktorlar bebeğin iri doğumda zorlanirsin dediler. 36. Haftada 3 buçuk kilo dedikleri için 40. Haftalikken dedim heralde 4ü geçti. Ama 2 gün önce doğum yaptım tam 3 kilo doğdu kuzum. Sen ultrason cihazlarına fazla takılıp stres yapma hiç belli olmuyor inan. Hem önemli olan sağlığı. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz ❤
Mervus Serap60 Ben açıklığım olup olmadığını bile bilmiyorum sancı çıkmıyor hiç nstde galiba rahat bebiş yerinden 😁 Ama biz özlemle bekliyoruz Rabbim hepimize hayırlı güzel Doğum nasip etsin 🤲😍
Serap60 Mervus amin cnm cumlemize bnde tekrardan gdcm iste sali gnu artik o zmna kadr nolck hayrlisi bklm bide diyolr kizlar hemen gliyoo bnmki 40bkliyck grlde
Mervus Serap60 inşallah bir an önce belirtiler başlarda hayırlısıyla sağlkla gelir bebişin canım🤗 Ben o kız erken oğlan geç gelir olayına hiç inanmıyorum ya Allah katında bir zamanı var o zamanda doğuyorlar napsak da değişmiyor o vakit bence 😁🤲 Ben de Pazartesi nasipse gidicem kontrole bakalım 🥺
Mervus Atalante2705 en son 3600 dü canım yani geçen hafta biraz tombişko dedi doktor şuan diyet yapıyorum mecburen 🥺 Senin nasıl?
Atalante2705 Mervus benim iki hafta önce 3700 dü geçen hafta 3650 çıktı ölçümden ölçüme de değişiyor sanırım zayıflamış diye güldük hatta :) ben devlete gidiyorum pek iri değil falan diyorlar aslında ama ben normalden korkmaya başladım kilo arttıkça 4ü geçse sezeryan olsam dahamı iyi olurki falan diye düşünmelere başladım zaten diyet falanda vermediler hiç bi belirtimde yok doğum için 39+3deyim
Mervus Atalante2705 ya evet ben de başka bi hastaneye daha gittim 3300-3400 arası dedi doktor ama yine de oynar +500 -500 dedi kafam karıştı iyice 🥺 ama kendi doktorum kesinlikle hamurişi tatlı yasak dedi Doğuma kadar yoksa normal olmaz dedi
1umutturyasamak Atalante2705 canım depend için yazmışsında yorumunu kaldırdılar bna yardmcı olablrmsn kac beden
Mervus Kamelya ya ben de ben de ama hiç birşey yapasım da gelmiyor yürüsem diyorum soğuk evde böyle devamlı yatmak istiyorum 😂😂😂
Seymasahin Kızlar kendinizi beklentiye sokup stres yapmayın boşuna ben 41. Haftadan gidiyorum şuan 40+4 hiçbir belirti yok üstelik ilk doğumum 39+3te olmuştu bekle bekle gelmiyor kızım artık acaba napsam doğum başlar diye düşünüyorum 😅😁
Mervus Seymasahin ben de herşeyi denedim ne tavsiye ediliyorsa ama yok 🥺 demek ki cidden kendi vaktinde geliyor Allah belirlemiş vaktini ama işte insan da kendi sancısıyla gelsin istiyor kolay olsun istiyor 🥰 beni ilk Doğum diyorum ki galiba cehalet mutluluktur ufacık bir sancı da ay acaba deyip mutlu oluyorum 😂😂😂
tazeanne61 Seymasahin ne kadar doğru bi davranış bilmiyorum ama bi tanıdığımın da günü geçiyordu doğum başlasın diye ilişkiye girdi, o gece suyu geldi ve 2 saatte Doğumu gerçekleşti Daha çok bekletmeden doğar İnşallah bebeğiniz 😊🙏
Dst Bizim tahiminibdoğun bugun 24şubat Ama hala Tik yok 😏 Inşallah Bir mucize olur sabaha kadar bsy olur da doğum başlar hayirlisiyla😏 Bende de olmuyor sanci felan Ama yalanci sancilar var 😏
Mervus Dst ya inşallah olur canım sabaha başlar da zamanında kendi sancınla gelir bebiş 😍 hayırlı doğumların olsun inşallah 🥰
Gazize 37.5 haftalık olduk bebeğin iri dedi 52 cm boy 3.505 kilo dedi haftaya cuma doğumu başlatırız dedi suni şancı ile korkuyorum çünkü yüksek tansiyon çıktı bende gebelikte acı esnasında yükselirse tansiyon sezeryan alırız diyo hiç o toplara girmicem hem bebegim iri hem tansiyon perşembeye kadar 400.500 gr gene alçak en iyisi sezeryan rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah cümlemize
Mervus Gazize amin aminn inşallah canım Rabbim Hem bizim hem bebişlerimizin hakkında en güzelini nasip etsin 🥰 ben de illa normal diye tutturmuyorum hangisi hakkımızda hayırlısıysa o olsun ama olsun artık sabırsızlanıyorum tabi😍🙈🥺