Rnhndkzn Esrayusuf kan testi yaptır ikinci çizgi silikte olsa çıkmış benimde öyleydi kanda 926 çıkmıştı
melegiminannesi Esrayusuf zaten adet belirtileri gibi geliyo ama şanslıysan farklı belirtilerde yasıyorsun
Esrayusuf melegiminannesi valla şu kürtaj beni mafetti 40 gün oldu yAni düşmediyse hcg ne olur bilmiyorum gebelik desen sanmıyorum korunduk kazada olmadı
Yalinn8 Esrayusuf 5. Haftada keseyi gordum,6 da kesenin ucundan fetus olusumunu gordum, 7 de kalp atisi, iste o siralarda eklendi yavas yavas meme hassasiyeti. 8 de bulanti kusma basladii
Esrayusuf Yalinn8 maşallah subhanallah inş çok güzel bir şekildeyavrunuzu kucağınıza alırsınız Allah bağışlasın sizlere 😊🙏🏻😍
seyma281015 Deletedmom344 Esrayusuf Bende hiçbir belirti olmadı. Sadece kızım anne karnında bebek var diyordu 😊 bende adet olmayınca şüphelendim tabi tam 40 gün geçmişti test yaptığımda. Aynen böyle çıkmıştı 2 gün sonra bidaha yaptım daha belirgin çıktı. Ama biz korunmamıştık ne yalan söyleyim o yüzden ihtimal de verdim. Ama arkadaş korunduk diyor belki beta değeri düşmemiştir diyeceğim ama 6 haftalık gebelik sonlanmış yani çok küçük. Benimki 8 hafta 4 günlüktü . Hamile de olabilirsin
seyma281015 Deletedmom344 Senden de bekliyoruz en kısa zamanda artık 😄 Esrayusuf kan ver bakalım sonucu da paylaş burda merak ederiz bence hamilesin 😊😊
Muhammedamine Esrayusuf benim olmadı oğlum 1 ay 20 günlük . Benim 9. Haftada belirtilerm başladı sadece mide bulantısı oda
Deletedmom344 @seyma281015 kuzum sende kürtajdan sonra hiç adet olmadan hamile kalmıştın değil mi? Arkadaşımız 40 gün önce kürtaj oldu ve hala adet olmadı. Erken gebelik testi de silik çıktı. Sen de süreç nasıl olmuştu kuzum ya?
Deletedmom344 seyma281015 Çok teşekkürler ya cansın sen. Korunmuşlar ama ufak bir kazaları olmuş. Bir de 6 haftalık gerçekten çoktan düşmüş olmadı gerekirdi. Ben de kürtaj oldum mesela adet oldum 40 günden önce
smls19 Esrayusuf Canım benimde ilk böyle çıkmıştı sonra kan da baktırdım şuan 7 haftalık hamileyim İnşallah sende de vardır ve ben o zaman da belirti yaşamadım hala da yaşamıyorum sadece kasık ağrılarım oluyor o kadar
Deletedmom344 seyma281015 İnşallah kuzum sağlıklı olsun da Ne zaman olursa olsun😂 Kürtaj sonrası ilk adetten sonra saldım gittim 😂😂