mommy0806 38+6 ben de aynı durumdayım. Az önce bayağı yol yürüdük eşimle aşırı yorgunum ve biraz ağrılarım var doğum ağrısı değildir sabaha geçer büyük ihtimalle yordum kendimi biraz. Doğurmazsam süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum endişeliyim 🫠
EsmanurTorun Busraa3542 aynıyız bakalım hangimiz önce doğurucaz dksbvshsjsjs ben kendimde ışık görmüyorum tık yok 😅
miraygkt LadyX sizin yazdıklarınız gibi ben de sordum bana da 9 ağustos diyor 🥲 herkese aynı şeyi demiyodur inş 🤨🤪
EsmanurTorun LadyX 41 e kadar bekliycez sık kontrol eşliğinde. gelmezse sezaryen olacak kaka yapma riskini göze almak istemiyoruz 😕
Gdeniz10 LadyX Allah Allah ilk defa duyuyorum açılma olursa mide yanması olur diye 🧐olur mu olur valla şimdiki bebeler bi tuhaf 😂
Masalceylan Kızlar sancı için en ise yarayan meme ucu uyarimi masajı ve ilişki düzenli yaparsanız çok net ise yarıyor bide diğerleriyle destekleyin tamamdır onaylandı bide bebeğin kanala girmesi için en güzeli yürüyüş
Ananim Gdeniz10 şimdi nst çektirdim tık yok. Gelmeyecek sanırım. Nişanı geçtim yalancı sancı bile yok😃 Ama bir haftadır akıntı çok sizde de öyle mi?