Gdeniz10 Benim bebek kanala yerleşti bence kızlar midem boşaldı ve alt tarafımda aşırı baskı var artık rahatlıkla doğurabilirim inşallah 😌 yani eğer hissettiğim şey kanala yerleşme hissiyse 😄
LadyX Gdeniz10 yaaaa bana geçen hafta kanala iyice yerleşmiş diyen doktorum bu sefer kanalda değil kafası tam dedi 😂 yukarı çıkmış herhalde
LadyX Gdeniz10 sizin bebek kız mı erkek mi? Benimki kız. Gelmedi gitti. İyice yerleşti herhalde oraya hanımefendi. Ay çok nazlı of
Htprk Gdeniz10 Aramızda 2-3 hafta olan arkadaşlarım felan vardı doğurdular benim kız biraz nazlı gibi
LadyX Gdeniz10 aslında doktorum açılma varsa mide bulantısı ve kusma olabilir demişti onunla mı alakalı acaba
Gdeniz10 LadyX Allah Allah ilk defa duyuyorum açılma olursa mide yanması olur diye 🧐olur mu olur valla şimdiki bebeler bi tuhaf 😂
Htprk LadyX Perşembe günü kontrolümüz var belli bir hafta tarih vermedi herhalde gidince bir şey söyler. 1 cm açılma var rahim ağzı yumuşamış ama belirti yok
LadyX Limn tabi canım bu bebekler öyle ya da böyle bir şekilde çıkacak 😅 ama her ikisi de kolay değil. Her ikisinin de avantajları ve dezavantajları var. Bugün eşimle ve yapay zekayla oturduk konuştuk. Karar da veremiyoruz.
LadyX Limn yaa ne desin işte her hamilelik farklıdır. Sizin, bebeğinizin sağlık durumunuza göre doktorunuzla ortak vermeniz gereken bir karardır. Şuna benzer riskler varsa sezaryen doğru tercih olacaktır vb
Aysllllm Gdeniz10 39+1olduk..hiç sancım yok..yürüyüş yapıyorum bol bol ..3 cm açıklık vardı en son ama ilerledi mi bilmiyorum…doktorum perşembeye kadar bekleyelim kendi sancın gelmezse suni sancı verelim dedi…hiç istemiyorum suni sancı elimden geleni yapıyorum ağrım tuttsun da doğurayım diye ama tık yok..gelmeye niyetli değil galiba 🤦♀️
1993kubra Busraa3542 kilosu nasıl acaba benim de 37+2 de 3 kilo 550 gram tdoktor ve çok geldi bana şeker takiplisiyim birde
Ftma1234 LadyX kafa capini olcerken yuvarlak mi gordunuz my bugun benmde oyle bakti ama bana soylemedi doktorum siz yazinca sormak istedim
LadyX Ftma1234 tam alın bölgesinden orta kısımdan kafasının arkasına düz bir çizgi çekiyor ve öyle bakıyor. 11cm olursa kanalda sıkışma riski oluyormuş. Anne için de bebek için de sağlıksız durumlar meydana gelebiliyormuş.