Feyzzz Elvn daha geçmedi canım 7 gün olmasına ben belirtilerden şüpendim ama oda bana öyle gelmiş de olabilir
Nisan35 Feyzzz merhaba ben 6gun kala yapmıştım bundan bir tık daha koyuydu açıkçası ben görüyorum sizde çizgiyi . Ozamanlar ben de deli gibi teste bakıyordum😂 ama adet günüme kadar test yaptım giderek koyuluk arttı. Bence senin de öyle olacak 😅
Feyzzz Nisan35 Ya var demi çizgi ama pembe değil gölge gibi o yüzden emin olamadım senin de mi gölge gibiydi 🙂 inşallah vardır bebeğimmm
Feyzzz Tugce1803 Fazla damlatınca ne oluyor canım 3 damla damlattım 2 3 saat sonra yani kuruyunca bu siliklik çıktı
Tugce1803 Feyzzz fazla damlatınca sarı olur canım ve çok zaman geçince sen çok damlatmamışsın ama fazla bekletmişsin 10 dk sonrası geçerli değil
Feyzzz Tugce1803 İlk gebeliğim de de geç çıkmıştı o silik pembe idi ama malesef kimyasal dı önemli olan çizginin çıkması diye biliyorum 🙂
Tugce1803 Feyzzz hayır önemli olan çizgi çıkması değil ben hemşireyim canım kendi başıma da geldi ilk 10 Dk içinde çıkan geçerli
Feyzzz Tugce1803 O zaman çok nadirdir öyle ise bende öyle çıkınca baz geçtim gününe kadar beklicem hayırlısı artık
Ayseirmak Tugce1803 canım yanlış bilgi olmasın bilgilendirdigin yeni gebeliklerde bu öyle olmuyor 2 kere test yaptım ikisinde de ilk anda goremedim ıslaklıktan 10 dk sonra da boştu ama sabah baktığımda çizgi vardı ve suan hamileyim yani asla diye bir genelge yok
Nisan35 Feyzzz günaydın bence kan verme ama bir kaç saat tuttuğun idrarınla tekrar test yap eğer varsa biraz daha pembeye yakın çıkar