AyseNurv Canım çizğiyi bende göremedim ama bekle az daha tekrar yap çok erken olduğu için de çıkmamış olablir
Betul0266 Feyzzz Valla canım benimde belli belirsizdi hastaneye gittim kanda cikti yeni daha 4 haftalik cıktı
Feyzzz Betul0266 hiç belirtin varmı idi canım ben de yarın kan vericem hayırlısı artık belki bana öyle gelmiştir
Demetsltv Feyzzz Var gibi sankim. Benimki de böyle olmuştu 3 gun arayla test yaptım ve sonuca ulaştım. Yarin sabah ilk cişle tekrar dene bence netlesmis olur insallah.
Demetsltv Feyzzz 7 haftalık olduk biz şimdi de Göğüs hassasiyeti ve sık idrara cikiyodum gecikmeyen adetimde 2 gun gecikmişti o sekilde ya nasip diyerek yaptim elhamdülillah 🤲👶
Feyzzz Demetsltv Göğüs hassasiyeti bende şuna var diğerlerine göre farklı idrar da var arada öğürtü bende beklemeye karar verdim hayırlısı 🙂🙏
Burcuxyz Feyzzz ben tek çizgi görüyorum silik çizgi görmedim görenler nasıl gördü şaşırıyorum şuan fotoğraf çekerken foto çıkarmamış olabilir sen silik görüyorsan hamile olabilirsin bilemedim yani hayırlısı olsun senin için
Feyzzz Burcuxyz Amin canım hayırlısı olsun bende varla yok arası gördüm var ama net değil gölgelik var o yüzden🙄
Burcuxyz Feyzzz tekrar yap testi canım birkaç gün sonra bakalım en iyisi kan testi umarım hamilesindir