Feyzzz Deletedmom429 Çok silik canım bende bana mı öyle geldi diye attım 8 gün var adetime hemşeriyiz ayrıca🙂
Deletedmom429 Feyzzz yaaaa çok sevindim insallah vardir kuZum ben cok ugrastim boyle seylerle ovulasyon gebelik testleri o yuzdn anliyorum bnde yaptm 5ay ugrastim kasimda kaldim ocakta kalbi durdu kaybettm tekrar bnde 2.adetimi bekliom baslayacagim 😐
Deletedmom344 Deletedmom429 Biz artık ordinaryüs olduk bu konuda hele Özlem 😂 Evde bir sürü gebelik testi, ovülasyon testim var aile planlaması ofisi kuracağım yakında.😜
Deletedmom344 Deletedmom429 ahahahahaha yok kız uyumadım makinadan bulaşıkları çıkarttım dizdim😂😂 Ay ben göremedim ikinci çizgiyi Özlem 🤨
Deletedmom429 Deletedmom344 😆 ay bende goremedim parlakligida smdi sonuna getirdim hafif ama cok hafif var gbi de yok gbide duruyor yakindan o dha iyi goruodur ben c kisminin yaninda pembemsi bsyde goruyorun snki bozuk test 😐
Tugba3434 Benimde aynı böyle çıkmıştı adetime 6 gün kala duam çok şükür 25 haftalık olduk ❤️ Canım kan testi yaptır bence inşalah vardır
Deletedmom429 Deletedmom344 ahahahahah evet yaa dibimdede eczane dolu zaten burdaki arastirmalar sonucunda ikinci denemelerde dha deneyimliyim artıgın buraya sormama Bile gerek olmayacak o kdr yani bende bir gebenin gunlgu gibi sayfami acsam ne hahahh 😆😆
Deletedmom344 Deletedmom429 Ben de t’nin yanında gördüm bozuk gibi geldi. Yarın sabah yapsın o zaman daha belli olur. Varsa zaten koyulaşır hafiften
Esrayusuf Deletedmom429 @Deletedmom344 kız nasıl görmüyorsunuz ben bir bakışta gördüm tabi uzman oldum bu konuda bakın görün bu kız hamile 😍
Deletedmom429 Esrayusuf kiz sende mi uyumadin ben sizi uyudu saniom sevtapla Dedim bnlr kayboldu erken uyudulr hehrlde yne 😂😂
Sirine Var gibi gözüküyor ama hemen mi belirdi bu silik çizgi? İlk 10 dk da çıkması lazım çünkü. İnş vardır 🙏🙏🙏