Meripella Kızlar d3 kullanmaya başladım daha doğrusu sağlık ocağından verdiler 2 gün önce ama asla tutamıyorum yağ tadı geliyo diye. Siz nasıl kullandınız böyle içemeyenler var mı?
Annesininmucizesi Meripella bana da vermişlerdi doktorum kesinlikle kullanmamam gerektiğini söyledi ve çöpe attım gerçi sağlık ocağı ne verdiyse hiç birini kullanma dedi şimdi o nasıl doktor diceksiniz belki ama doktorumla 3 yıldır tanışıyorm doç. Ve üniverstede öğretim üyesi ne derse her sözüne sonuna kadar inanaır ve güvenirim her söylediği de çıkmştır şuan 36+1 iz sübhanallah bnde de bebeğim de de hiç bi sıkıntı yok 🤲💙😊
Hzlnr15 Meripella canım en güzeli bir dilim portakalın üstüne damlar. Hiç bir tad gelmiyor. Anlamıyorsun bile hem de portakal yemiş olursun
Polo Meripella d vitamini önemli bir vitamin. Kemik gelişimine kadar etkilediği gibi eksikliğinde depresyona sebep. Ayrana ya bi yudumluk koy bardaga damlat ve dik Agzında ayran tadı kalıyor
Serpilerciyas Meripella bana alerji yaptı, ksşıntı , kabarıklık, doktorum hemen kes dedi , yiyeceklerden temin edebilirsin , ben öyle yapıyorum
Ssraa Bana direk ekmeğe damlat iç dediler öyle içiyorum tadı gelmiyor bile. Bekarken de kullanmıştım yine aynı şekilde kullan demişlerdi. Biraz büyük ekmeğe damlat suyla falan ekmeği yut hiçbir şekilde ağzına gelmemesi lazım tadının en azından bana gelmiyor
Meripella @Ssraa her türlü ilaca karşı hassasiyetim var galiba benim tatsız şeylerde bile tiksiniyorum
Meripella @Annesininmucizesi valla bende kullanmak istemiyorum zaten ablamda kullanmamıştı kan ilacını bile içmemişti hamileliğinde şuan 20 günlük bebeği var çokta iyi maşallahı var. Bazen doktorlara da güven olmuyo ama bende çok kararsız kaldım bu konuda
Meripella @Annesininmucizesi maalesef öyle bana doktorum demedi sadece sağlık ocağında ki hemşire verdi
Annesininmucizesi Meripella sen doktoruna danışmadın mı kullanayım kullanmayayım mı diye ? Bn direk arayıp sormuştum 🤔
Sibelemre Meripella ben 2 3 defa içtim bıraktım valla icemiyorumzaten zor dönemler geçirdim bide onu hiç içemem iyyyy