Zge12 Papatyam_8 hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin minik prensesi. Görsel çok güzel olmuş bayıldım ❤️
Esra_57 Papatyam_8 içine kurt düşürmeyeyim ama 16 haftalıkken kıza benziyor dedi 20 haftalıkken de öyle dedi sonra sonra 21. Haftada detaylıya girdim pipiyi gösterdi kabak gibi 😂😂😂😂 2. Oğlum oluyor bende şok heveslenmiştim 🙂↔️
Esra_57 Papatyam_8 içine kurt düşürmeyeyim ama 16 haftalıkken kıza benziyor dedi 20 haftalıkken de öyle dedi sonra sonra 21. Haftada detaylıya girdim pipiyi gösterdi kabak gibi 😂😂😂😂 2. Oğlum oluyor bende şok heveslenmiştim 🙂↔️
Papatyam_8 Esra_57 ahahaha yaaaa deme deme atma o zehirli oku😂😂🥲 o kadar eminim ki en başından beri kız hissediyorum kızım olacağını öğrendim ya inanamadım o kadar sevindim doktorum emin olmasa net görmese yazmaz pasta kesicem demiştim diye avutuyorum kendimi 🥲🥲
Elf_ars Esra_57 benim de bir tane oğlum var 13, hafta da erkeğe benzetti korkuyorum endişeleniyorum 2 erkek naısl olur diye kız olsun çok isterdim ama tabi hayırlı evlat olsun hayırlısı inş 🫣🫣🫣🥰
Leylalarr Esra_57 uff 😅 ya bacak arasını net görmüş muydunuz ? 13 de erkek dedi 17 de kız dedi artık guvenemiyorum l.Bacak arasını gördüm boştu ama bilemedim ya
Papatyam_8 Elf_ars yüzdelik bişey demediyse endişelenme bide 13 hafta erken canım ileriki haftalarda daha belirgin olur net bişey der
Elf_ars Papatyam_8 yüzdelik demedi yapı olarak erkeğe benzettim dedi sadece İlk oğlum da da benzetmişti bu hafta 🥹❤️ sağlıkla gelsinler inş 🌸💕
Papatyam_8 Elf_ars aynı doktor mu peki ilk hamileliğinde gittiğin rabbim gönlüne göre versin. Amin inşallah 🤲🏻🩷
Havva-Saribas Papatyam_8 genelde annenin hisleri çıkıyor bende aynıyım ilk çocuğum erkekti herkes kız dedi ben hamileliğimi öğrendiğim zamandan beri hep erkek hissetmiştim oğlum oldu şimdi 2. Ye hamileyim bundada devamlı erkek dediler kız oldu
Papatyam_8 Havva-Saribas ay bu çok güzel bi haber gerçekten nedensiz bi şekilde rüyamda olsun hissiyat olsun kız hissediyorum ikiside evlat elbette ama ilk kızım olsun diye geçirdim içimden burdada öyle yanılma payı olan kişileri okuyunca gerildim yazdıklarını okuyunca içime su serpildi valla sağlıkla gelsinler inşallah