09Tugba_0909 Durumunuz nedir ağustos anneleri artık son ayımızın içindeyiz ben artık doğurmak istiyorum ama henüz hiç bir şeyim hazır değil çarşamba günü kontrolüm var bakalım bebişimin durumu nasıl
Zeynepkab 09Tugba_0909 175632022 aysenuraskin hyhyk Talentedmom Ya kızlar ben 37+5 im geçen cuma gittim doktora nst ye girdim 100 şiddetinde sancım çıktı nişanım 12 gün önce geldi ama doktor açıklık kontrolü yapmadı direkt haftaya gel dedi başka bişi demedi bel sırt kasık karın ağrıları yaşıyorum. Ama kendimle ilgili hiçbir şey de bilmiyorum açıklığım var mı yok mu 100 şiddetinde ki sancı ne demek oluyor kaç dk bir oluyor hala onu hissetmiyorum ne zaman hissederim çok sinir bozucu bir durumun içindeyim bilinmezlik morelimi bozuyor
09Tugba_0909 Sıcaklar artık çok bunalttı hiç bir şey yapasım yok gün içinde hiç bir şekilde dışarı çıkmıyorum acısını doğumdan sonra çıkartıcam
09Tugba_0909 Kasılmalarım bacak ve vajinamda Ağrı oluyor sizinde öyle mi baskı yaptığı için mi anlamadım ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamadım
NurYm 09Tugba_0909 37+2 deyim ama kasılmam falan hiç yok sadece yürürken çok ağır geliyorum kendime birde aşırı ödemim var perşembe kontrolde ameliyat günümü belirleyeceğiz inşallah ☺️
aysenuraskin 175632022 Ben oldum daha doğrusu açıklık baktıktan sonra çatın biraz dar gibi ama doğumda açılır dedi.
09Tugba_0909 175632022 hayır olmadım doktorum ilk hamileliğimde de hiç bakmadı normal doğum yapmıştım ilkinde Buda öyle ilerliyor bir sıkıntı çıkmazsa
aysenuraskin 37+6 oldum bebişin gelmeye niyeti yok baskısı ve bel kasık ağrıları ile bekliyorum :( Hayırlısıyla gelsinler inşallah. Artık yürürken de zorlanıyorum
hyhyk aysenuraskin günümüz aynı sizinle. Bende aynı şeyleri yaşıyorum ve geceleri uyuyamıyorum artık nefes almakta zorluk çekiyorum hayırlısıyla gelirler inşallah
aysenuraskin Zeynepkab Bana da sancımın olduğunu söyledi hissetmiyor musun dedi nst de doktor da açıklığa baktı 1 cmdi bence tekrar bir gidin
Zeynepkab 09Tugba_0909 resmen sümük gibi akıntı geldi benden 3 gün ordan anladım illa kanlı olmak zorunda değil
Zeynepkab aysenuraskin bir sorun olmazsa perşembe gitmeyi düşünüyorum bakayım ağrılarımın şiddeti artacak mı yoksa stabil mi ne olacak
iknrkc Zeynepkab bendende geldi iki kez bir gün arayla sümük gibiydi beyaz sarımsı kan yoktu geçen hafta ama hâlâ bekliyorum 37+3
Cans__ 36+3 olduk bugün vajinada ağrı hissediyorum özellikle yatakta sağa sola dönerken. Sancı henüz çıkmadı ikiz gebelik yaşıyoruz o yüzden erken doğarlar diye düşünüyorum. Bu sıcakta biz bile zorlanıyoruz bebekler napacak onu düşünüyorum 🤔
09Tugba_0909 Cans__ ay çok zor valla canım benim ağustos sonunda denk geliyor inşallah o zamana kadar havalar birazcık normale döner