Anneveogluu Mineee5656 bi süre evrak teslim yazıyordu bi gün öylesine bakayım dedim 10 gün geçmiştir doğum bekleniyor yazıyordu yaklaşık 12 hafta falan sürdü gelmesi arayıp bilgi aldığımda değerlendirme aşamasında diyorlar başka bişey demiyorlardı doğum bekleniyor yazarsa onaylanmış oluyor
Sizdenbirii1 Anneveogluu canım benim de doğum bekleniyor yazıyor 21 haftalığım sana ne zaman geldi yada gelcek mi
Mimoza_1903 Anneveogluu Amin inşallah hepimiz bebeklerimiz ile güzel sağlıklı günler geçirelim ♥️ koku dışı ama kontrolümüz de suyunun fazla olduğunu söyledi doktorumuz, tehlikeli bişey mi bilgin var mı kuzum bu konuda😌
Anneveogluu Sizdenbirii1 doğum bekleniyor yazdığında geliyor diye biliyorum benimde öyleydi 32.haftada geldi genel olarak bu haftalarda geliyormuş
Mineee5656 Anneveogluu merhaba benim başvuru doğum bekleniyor diyor olumlu mu sonuçlanmış aceba bilginiz var mı
NurAyse_nur Mineee5656 evin toplam geliri ve borc durumuna bakiliyor daha cok. Bizim uzrrimize de bir arac var ama benimki onaylanmis. Toplam gelir sigortalilik durumu ve borcunuzun olup olmadigi tabi bunun yanı sıra birde ev sahibi iseniz vermeyebilirler
Anneveogluu Mimoza_1903 yok valla canım hiç bilgim yok ama doktorun sana gerekli bilgileri vermiştir benimde bebişin kilosu fazlaydı dikkat etmem gerekiyordu pazartesi kontrolüm var bakalım nasılmış
Mimoza_1903 Anneveogluu detaylı ultrasonla bakıldı kuzum sonrasında, Bi sıkıntı yokmuş çok şükür. Ama en ufak şeyde tedirgin olup korkuyoruz, azcık pimpiriğimde ben 🙃 sağlıkla güzel haberler alırsın inşallah kuzum 🌷
ESLEM16 ESLEM16 öğrendim şimdi. Bursa için sadece bebek doğduktan sonra başvuru yapilabiliyormus. 1 ay içinde.
Havin49_ Bebis25 ben Sultanbeylideyim evim yok arabam yok eşim normal bi çalışan hamileliğimde muhtaçlık durumu olmadığı için verilmedi yazıyor komşumuz evi var dükkanı var arabası var ona verdiler 😀
safura3757 Park yatağı kurdunuz mu benim de bugün geldi paketim kendim ugrasmiyim dedim eşimi bekledim yatağı beraber kuralım diye açtık alt mekanizması kırık cıkti sizinkiler sağlammı merak ettim
Anneveogluu safura3757 bizde kontrol etmek için kurup geri kaldırdık ama herhangi bi sorun yoktu sağlam geldi bize isterseniz 153 arayıp söyleyin belki yardımcı olurlar