21Diren @“Anneveogluu”#p37555331aaa ne güzel şeyler gelmiş bana bunlar gelmedi yaafotoraf günderemiyorumm
Anneveogluu 21Diren sana ne geldi ki forum kısmına girdiğin zaman sol üst köşede üç çizgi var oraya bas resim yükle yazıyor canım ordan yükleyebilirsin
Mimoza_1903 @“Anneveogluu”#p37555331ben başvuru yapamıyorum, doğum belgesi istiyor. Sizde öyle değil miydi? Şu an 30 haftalık gebeyim🌸
Anneveogluu hilaleyli benimde doğum bekleniyor yazıyordu geldi ama ben sürekli arayıp sordum onun etkisi var mı bilmiyorum
Mimoza_1903 Anneveogluu Manisa da yaşıyorum, bağlı olduğum belediyenin sitesindeki formdan yapmaya çalıştım olmadı
hilaleyli Anneveogluu aradım dün doğum bekleniyor yazıyor altında açıklamada değerlendirme aşamasında diyor
Mineee5656 Anneveogluu siz ne zaman başvuru yapmıştınız kaç gün sonra açıklanıp geliyor bide şartları ne oluyor
Mineee5656 Anneveogluu ben39 haftada başvuru yaptım Şuan 40 haftadayım onaylandığını nasıl bilecem bide ne zaman gelir aceba
Anneveogluu Mineee5656 doğum bekleniyor yazıyorsa onaylanmış oluyor ama benim baya sürdü öyle yazması senin hiç zamanın kalmamış süreç nasıl olur bilmiyorum arayıp sor istersen
NurAyse_nur Mineee5656 evin toplam geliri ve borc durumuna bakiliyor daha cok. Bizim uzrrimize de bir arac var ama benimki onaylanmis. Toplam gelir sigortalilik durumu ve borcunuzun olup olmadigi tabi bunun yanı sıra birde ev sahibi iseniz vermeyebilirler
Mimoza_1903 Anneveogluu yarın doktor kontrolümüz var dönüşte gidip yüzyüze bi sorayım bakalım ne diyecekler, cevapladığın için teşekkür ederim kuzum🌷
Anneveogluu Mineee5656 bi süre evrak teslim yazıyordu bi gün öylesine bakayım dedim 10 gün geçmiştir doğum bekleniyor yazıyordu yaklaşık 12 hafta falan sürdü gelmesi arayıp bilgi aldığımda değerlendirme aşamasında diyorlar başka bişey demiyorlardı doğum bekleniyor yazarsa onaylanmış oluyor