penbe_karisi 9+3 200 mg progestani fitil şeklinde alıyorum kullanırken net 1 1 buçuk saat asla ayağa kalkmiyorum uzanıyorum fakat tuvalete gidince beyaz beyaz ilacın aktığını görüyorum sizde de oluyor mu ?
visnelicheescake penbe_karisi Aşkım o her türlü akıyor ona engel olamıyorsun maalesef bende kullanıyorum ama vajinal yoldan alamıyorum ağız yoluyla kullanıyorum
Meryemak penbe_karisi bende kullandım aynı dediğiniz gibi bende de oldu gece uyumadan önce kullanıyordum saatlerce kalkmıyordum ama gene oluyordu
ebruscan Evet çok normal, ben gece yapıp neredeyse on saat kalkmıyorum ama beyaz tortuları geri geliyor. Tuvalette de çamaşırımda da görüyorum aktığını. Gerekli kısmını alıyorsundur merak etmeyin
visnelicheescake penbe_karisi Ben kürtaj olduğum gebelikte kullanırken bana onu yapıyordu ama bünyem mi alıştı bilmiyorum ama şuan bende birşey olmuyor tadı kötü evet ama burnumu kapatıp içiyorum ben vajinal yapamıyorum 🥹
asil15 penbe_karisi olsun yinede azda olsa faydası oluyor canm şükürler olsun 2 hafta oldu hiç lekelenme olmadı senin ne durumdasin
penbe_karisi visnelicheescake ayniii bende hem enox kan sulandırıcı coraspin Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin daha önce neden kürtaj oldun cnm
visnelicheescake penbe_karisi kalp atışı durdu bebeğin canım benim hem yatkınlık hem de pıhtılaşma çıktı ben sadece enox progestan birde işte diofol kullanıyorum
sidibal penbe_karisi ben de aynıyım bir tek hap kullanmıyorum enox progestoron devam sabah 2 akşam 2 alıyordum allahtan sabah 1 akşam 1 e düşürdük 😓
penbe_karisi visnelicheescake çok geçmiş olsun cnm 🥹🥲 sagliklaaa alalım kucağımıza insAllahh benimde 11 haftalikti kalbi durmuştu
AynurrBYK Evett geliyorr yıkarken elime bile geliyor bazenn değişik yapısı doktoraa sordum normall dedi eriyip parçalandığı için içerde kalanı öyle gelebilir dedi sorun yok dedi