ikicocuklubiranne SeLyy 5 haftamda gördüm kesemi. Öğrendiğimde 4 haftalıktı tam görünmedi 5. Haftada netleştirdi 😊
Mayasey SeLyy hcg 1000 iken alttan, 1500 iken karından ultrasona.. Ancak kişiye göre değişebilir. Hcg 2000 olur kese görünmez bazılarında o yüzden endişe de etmemek lazım
denizannee SeLyy ben silik çizgiyle öğrenip hemen kan vermiştim gece acilde 14.7 çıkmıştı bu değer 5000 ve üzeri olduğunda kesen görünür karından dedi acildeki doktor. Bende 7.haftayı bekledim karından usg istedim Çünkü. Gittiğimde keseyi gördük bebeği göremedim 6+6ydı 10 gün sonra bidaha gittim bebeği de kalp atışlarını da gördüm. Az kalmış biraz sabret görürsün inşallah hayırlı olsun 🤗
Fatmaklc66 SeLyy benımde 265 di canım ben 20 gun sonra gıttım 6 haftalıktı ustten keseyı gorduk 9 haftalıkkenfe bebegımı ve kalp atısını gördüm
Asyayanc_18 SeLyy kuzum öğrendiğimde 4 haftalıkmış evde idrar testi yapmıştım adetten 2 gün önce pozitif çıktı o gün hastaneye gittim beta 2102 çıktı. 10 gün sonra gel dedi gittiğimde keseyi gördük bugünde bana 6- 7 haftalık dedi gelişimi iyiymiş 😊 kalp atışını dinlemeye gidicez yine 10 gün attı🙏