SeLyy Kızlar kese ortalama kaç günde-haftada belli olur ? Hgc değerinin en az kaç olması lazım kese görünmesi için ? Bileniniz varsa yazabilir mi 🌸😊
Temizsoy SeLyy Kese 5. Hafta veya 6. Haftada gayette net bi sekilde oluyor. Ben 8 haftalikken ogrendigim icin doktora gittigimde 9 haftalik olmustum. Kalbinide kesesini gordum cok sukur :)
Hgk SeLyy ben 5 hafta 4 günlükken gördüm beta değerim 15000 lerdeydi, öğrendiğim gün gittim doktora keseyi gördük, senin henüz erken gibi canım, biraz sabır🤗🤗
SeLyy Ozlemsvr benimki en son adet günüme göre 3 hafta 4 günlük değerime de dün bakıldı 265 . Doktor şuan belli değil gebe olmayadabilirsin bi hafta sonra tekrar gel dedi .
Ozlemsvr SeLyy şimdi çok küçük kese oluşmamış olbilir canım. Zaten doktora sana der şu kadar zaman sonra gel keseyi görelim diye..
Fatmaklc66 SeLyy benımde 265 di canım ben 20 gun sonra gıttım 6 haftalıktı ustten keseyı gorduk 9 haftalıkkenfe bebegımı ve kalp atısını gördüm
Minik19 Ben 5 haftalikken keseyi gordum .Ondan once 2 hamilelik yawadim biri keseye duwmemiw kayb oldu.Digeri 8 haftada durdu .Amma o keseye 6ya 5 haftasinda duwmuwdu
SeLyy Ozlemsvr aynen canım Salı günü gel dedi bakalım gideceğim . 2 kez gittim sürekli kan alıyor kolum delik deşik oldu 😔
cns-ozkpln Bend cuma günü gittim tama 5 haftalık ama kese görünmez salı günü gel görürüz keseyi dedi bakalım inşallah 5+4te görücez keseyi