fatmaanuurr22 Bununla ilgili üç gün önce de post açmıştım sütüm bebeğime yetmediği için ek olarak mama veriyorum 37 günlük bebeğim Bebelacla başladık onu sevmedi Aptamil denedim o da kabızlık ve çok fazla kusma sorunu yaptı orta maliyetli olan anne sütüne yakın olan hangi mamayı önerirsiniz
Havin49_ fatmaanuurr22 doğumdan beri sma optipro kullanıyorum bebeğim 1 yaşına girdi artık bu paket bitince kesicez
fatmaanuurr22 GirlandBoy_Mom yaa doğum yaptın mı canım sende hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün çok şükür kavuştuk yavrularımıza 🙏🤍
Ozgekiz fatmaanuurr22 maliyet bilmiyorum uzun süredir almadık ama ilk bebegimde hipp organic combiotic kullandık, ikinciye de onu alırım ne olur ne olmaz. Golden goat da güzel ama bulması nispeten zor gibi geldi, hipp önerdi doktorumuz.
fatmaanuurr22 anneolmakneguzel_ gaz sorunu kabızlık gibi durumlarla çok karşılaştınız mi bu mamayı kullanırken
Havin49_ fatmaanuurr22 valla şeytan kulağına kurşun bebeğim 1 yaşında daha hiç kabız olmadı gaz problemi vardı onu çözdü
anneolmakneguzel_ fatmaanuurr22 sıfır gaz sıfır kabızlık. Çok severek içti, umarım size de iyi gelir kucuk deneyebilirsiniz. Keçi sütü, içeriği temiz, biraz pimpirikliyim her konuda, anne sütüne en yakın keçi sütünü aldım.
fatmaanuurr22 GirlandBoy_Mom çok şükür canım 🙏 sma dan memnun musun benim sütüm yetmiyor ek olarak mama veriyorum daha onun seveceği yan etkisi olmayan mamaya denk gelemedim 🥲
GirlandBoy_Mom fatmaanuurr22 sma optipro kullanıyorum bu 2 . Kutu hatta bi sıkıntı yaşamadım canım ne gaz konusunda ne de kusma vs benimde sütüm yeterli gelmiyor
sananegerekvar fatmaanuurr22 hepsini denedim kustu içmedi düz Bebelac aldım Kusması azaldı ve seviyor . Onun dışında sma hipp aptamilin her çeşidini denedim Ama direk kusuyidu