NurAyse_nur Meliss00 eger sonucunuz ciktiysa ki cikar 3 hafta cok uzun bi zaman 2 saate cikiyor sonuc siz bile ogrenebilirsiniz degerlerinizden
Meliss00 NurAyse_nur Evet ama doktor hastanenin sisteminden kaynaklı sorun olduğunu e nabıza sonuçların 3 hafta sonrasında düşeceğini söyledi yarın sabah hastaneye gidip sonucu kendim öğreneceğim mecburen
Rose_07 Sans_seninle sadece göğüslerde dolgunluk oldu o sıra. aslında grip olmuştum antibiyotik vermişti doktor. Bende yumurtlama günlerini değerlendirdigim için adet günümü bekliyordum. Bu sefer ilaç kullanmadan bir kan testine baktırayım dedim. Öyle öğrendim pek bir belirtim olmadı.
Meliss00 NurAyse_nur 1.7 çıktı sonucum maalesef şuan gebelik yok regl olmama gereken tarih 4 gün sonra yükselebilir belki ama şuan olsaydı en azından 10 üzeri olurdu dedi
NurAyse_nur Meliss00 evet suan dusuk hayırlısı olsun inşallah Rabbim hayirlisiyla dogru zamanda nasip etsin
Meliss00 DBE22 Regl başladı dün maalesef 9. Gecesi lekelenme oldu önce kahverengi sonra pembe dedim heralde yerleşme kanaması sabah kalktım başlamıştı
meliisssi Kızlar normalde salı günü regl günüm dün erken gebelik testi days doctor test yaptım çok hafif silik çizgi çıktı herkeste ona yanlış sonuç veriyor yazmış
Meliss00 meliisssi Bende aynı markayla test yaptım hatta yukarıda fotoğrafda paylaştım 2 kere ayrı günlerde yaptım ikiside silik çıktı sonuç suan regl oldum birdaha testlere güvenmemem gerektiğini öğrenmiş oldum bence en garantisi gidip kan verin
meliisssi Busraaaakkk yarın zaten normal regl günüm bekliyim diyorum 🤭 birde normalde regl öncesi kesin göğüslerimde hassasiyet olurdu şuan hiç yok sadece arada kasıklarım ağrıyor
Busraaaakkk meliisssi canım ilk belirtim kasıklarımdan bacaklarıma vuran bıçak saplanması gibi ağrıydı göğüslerimde benimde belirgin bi ağrı yoktu en belirgin belirtim buydu benim bide bi halsizlik çöküyor üzerine hasta olacakmışsın gibi