aytuljddfffg Meliss00 5 haftalık öğrendim reglim 14 gün gecikmişti testle öğrendi. Sonra kese gözüktü
selennnyum Meliss00 bizimde öyle bir durumumuz var 1 yıl geçti nerdeyse tam bizimde, umarım gönlümüzce olur herşeeyy..
Meliss00 selennnyum Başınız sağ olsun umarım öyle olur doktora gittikten sonra mutlaka haber verin inşallah güzel haberlerle dönersiniz
2611seher_ Kızlarrrr!!!! Tesadüfi dün kan verdim sağlıkocağına vitamin değerlerime baktırayım dedim doktor bütün değerlere bakalım dedi gebelik bakalım mı dedi 10 gün önce bitti reglim ama bakalım dedim bugün e nabızdan baktım betahcg 34 🤩🤩 sizce var mı
2611seher_ october yaaa ama daha reglim biteli 10 gün oldu beklemelimiyim adet günüme kadar 27 Ağustos regl günüm napayım sizce
NurAyse_nur Meliss00 kizimi 5 haftalikti anladigimda ilk oldugu icin anlamam gec oldu. Oglumda goguslerimin acisindan anladim ve adet fln beklemeden test yaptim ogrendigimde 3 haftalikti suanki hamileligimi de adete birkac gun vardi mr a girecektim ne olur ne olmaz diye test yaptim silik cikti doktora gittigimde 3 haftalikti 🤗 oglumdaki gibi belirtiler yasadigim icin ogrendigimde erkek demistim erkek cikti 😄
Meliss00 NurAyse_nur bende oğluma hamileyken regl tarihinden 4 gün önce test yaparak öğrenmiştim göğüs hassasiyeti ve lekelenme olmuştu bu sefer kasık ağrısından başka pek bir belirti yok ama testler silikde olsa pozitif anlamadım
NurAyse_nur Meliss00 testte silikse vardir hayirli olsun dikkat et dinlen doktora git muayne ol mutlaka
Meliss00 NurAyse_nur Daha öncede böyle bir durum olmuştu test yapmıştım silik çıkmıştı kan vermiştim negatifti o yüzden pek güvenemiyorum bugün kan verdim şansıma hastanenin sisteminde bir sorun varmış sonuç e nabıza 3 hafta içinde düşer dedi ben polikinlikte aile hekimine kan vermiştim aynı hastanenin acile gitsem sonucumu söylerlermi
NurAyse_nur Meliss00 eger sonucunuz ciktiysa ki cikar 3 hafta cok uzun bi zaman 2 saate cikiyor sonuc siz bile ogrenebilirsiniz degerlerinizden