aycabelgin0 4 te suyum geldi kızlar nişanla birlikte yatışım yapıldı suni sancı alıyorum 5 ten beri dua edin nolur 🥲
Busrabzkrt aycabelgin0 nasıldı canım su gelmesi ağrın varmıydı benimde 4 gün önce nişan geldi ama ne sancı var nede suyum gelmedi su gelse anlarmıyım bilmiyorum
BuseKelo aycabelgin0 ayyy dualarım sizinle sağlıkla bir avazda kucağınıza alın inşallah bebişinizi 🥹💗💗 rabbim sağlıcakla kurtarsın ikinizi de 😍
2baby1mom__ Busrabzkrt eğer sızıntı şeklinde Felan olup terle karıştırmazsaniz anlamamaniz mümkün değil benim birden musluktan akar gibi olmuştu ve tutmaya çalışsanda tutamıyorsun baya fazla akıyor
aycabelgin0 Busrabzkrt ağrım yoktu birden geldi aslında kesinlikle anlaşılır su geldiği benim bacağımdan aktı
Melosss_16 Busrabzkrt kesin anlarsın içinde bisey patlamış gibi geliyor su sonra devamlı gelmeye devam ediyor
DuruDefne_mommy aycabelgin0 Dualarımız bebeğin ve seninle🤲🌸İnşallah her şey yolunda ilerler bebeğine sağlıklı şekilde kavuşursun
Zarifokur aycabelgin0 hayırlısıyla kucağına alın inşallah. Tahmini en geç sabaha karşı gelir bebeşini pes etme yaparsın
mucizebebegimmm aycabelgin0 Allah sağlıkla ve kolaylıkla kavuştursun, bir avazda kurtulun inşallah 🙏🏻 🥰