Merhabalar bundan 1 yıl once bebeğimi kaybettim 16 haftalikken kalbi durmuş. Sonra 6 ay ara verdik sonra bazı sebeplerden yine erteledik bebek fikrini ve 3 aydır deniyoruz olmuyor. Halbuki ilk bebeğime denediğim ay hamile kalmıştım. Bu ay ovulasyon testi denedim değerlendirdim gunlerini gecikme bile yaşadım ama sonra regli oldum. Sagligimin bozulduğunu falan düşünmeye başladım 33 yaşıma girdim ne yapmalıyım. Kürtaj sonrası genetik test ve kan pihtilasmasi testi de yaptık hafif oranda pıhtılaşma mevcut bende ama sorun değil dedi doktorum. Birde amh ölçümü yaptırmıştım kürtaj sonrası suan inanılmaz pişmanım yaptırdığım icin 0,83 çıktı. Yumurta sayımı vs doktorum iyi cok kafana takma dedi ama kürtaj sonrası gerçekten sagligimi kaybettiğimi düşünüyorum. Amh böyle dusukken hemen ilk ay nasıl hamile kaldım anlamıyorum sonradan birden düştü belkide. Fikirlerinize ihtiyacım var eskiden yumurtlama dönemleri ağrım olurdu mesela artık onlarda yok hissetmiyorum ama ovulasyon testinde yumurtlama ve çatlama görüyorum dediğim gibi 3 aydır deniyoruz olmuyor ne yapmaliyim?