Admsarzu Kızlar dünden beri başım çok dönüyor gözümün önü kararıyor normal mi ? Tansiyondan şüpheleniyorum 🥲
visnelicheescake Admsarzu Normal canım gebeliğin ilk haftalarında oluyor bende 5+2 yım bende de oluyor
Admsarzu visnelicheescake ay bayılcak gibi oluyorum 🥹 bide fazla yemek yiyemiyorum bulantıdan su da tüketemiyorum oda tetikliyor galiba
visnelicheescake Admsarzu evet tetikler canım bende bulantı yok halsizlik ve uyku çok var göğüs hasssiyeti kasık ağrısı batma vs oluyor genelde ikinci gebelik
Admsarzu Mervekaram22 aşırı sinir tutuyor bazen ağlama krizleri 🤣🤣🤦🏻♀️ of of sağlıkla gelsin de dayanıcaz napalım
Admsarzu visnelicheescake kasık ağrılarım hergün aynı değil benim bir gün olursa diğer gün sakin. Göğüslerime el atamıyorum zaten kocaman oldular 😆
Admsarzu visnelicheescake ilk gebelik benimde 19 Ağustos da randevum var o zamana kadar dişimi sıkmaya çalışıyorum 🤔
visnelicheescake Admsarzu ahahah gel bu u ikinci kez çeken bana sor gerçekten hepsi değişik ben toplamda 4 gebelik geçirdim iki düşük oldu ilk kızımda mide bulantısı vardı mesela bir diğerinde koku hassasiyeti bir diğeri bu gebeliğim ile benzer
Admsarzu visnelicheescake benim hepsi var maşallah uykuya doymuyorum ama gece uykularım çok bozuk. Kasık ağrısı koku hassasiyeti mide bulantısı baş dönmesi halsizlik bazen öyle yemek istiyorum ki yiyorum da ama sonrası fena bir mide bulantısı 😂🤦🏻♀️