Selcann ZhraFatih Ben canım doğuma kadar 20 den fazla kilo aldım 11 kilo gitti bir hafta da inşallah diğer kalaninida vermeye devam edicem hiç dert etme hemen gidiyor yeter ki sağlık olsun 😊
Zeynoveannesi ZhraFatih kızlaaaar bende 28.haftama girdim 12 kilo aldım 😥 64le hamile kaldım 76 olmuşum 🤢 işin kötüsü boyum da çok kısa 1.55 şimdiden yuvarlanmaya başladım 🙄🙄 ilerleyen haftalarda ne hale gelecem kim bilir korkuyorum 😩
leylacann 72 kiloyla gebe kaldım şuan 36+3 üm ve 85 kiloyum.yani 13 kilo aldım ve yaklaşık bir aydır aynı kilodayım.ve herkes moralimi bozuyor çok almışsın çok almışsın diye.
Zeynoveannesi Gazize ben evlenmeden önce kullanmıştım 12 kilo verdim 1.5 ayda🙄 sonra bırakmıştım. Doğumdan sonra bende kullanıcam inşallah ya çok yararını görmüştüm 🌺
Sirvanaydiner ZhraFatih en çok ben takardım ama emin ol herkes eskisinden zayıfsın diyo ve bende farkettim yani😂
Nfsarya ZhraFatih 23 haftalık hamileyim 41 le başladım şuan 52 geliyorum normal değil sanırım 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Rabiaizgi ZhraFatih aynen insallah bakalim ekmek ve sekeri tamamen birakicam insallah her gun bebisime yuruyus yapicam insallah lafta kalmaz kendime guvenemiyotum bu konuda 😆🙊
Rabiaizgi Baby_is_loading allahtan biraz boy var hehe 170 im sizde benim gibi baya kilo almissiniz heralde sizin boy kac 🐣
Nazife86 ZhraFatih bende bugün 36+0 oldum ve 20kg aldım 🙈🙈🙈🙈 ama hic takmamaya çalışıyorum bi şekilde vercem mecbur öylede böylede o yüzden şuan sadece hamileliğin tadını çıkarıyorum 😊
Merver Gazize ben danışmanlıgınıda yapıyorum tüm ürünleri değil emziren annelere uygun olanı kullanıyosunuz zaten biri bitki çayı diyelim biri vitamin minarelle öğün yerine geçen shake
edaozdxx ZhraFatih 18 kg de ben aldım. Ama doğumdan sonra 2 hafta içinde 10 kilosu otomatik olarak gidiyor. Biraz da dikkat eder, bol su içersen çabucak gider kilolar 🥰
Nazife86 ZhraFatih evet haklısın tabi ama öyle olunca sadece bebeğinin saglikli olsunda neolursa olsun diye düşün bence 😊