Srfn11 SedaMeric Yatin dior ya hic oyle sag sol sirt ustu ona yatma buna yatma denilene bakmayin bebek ztn kac katman altinda bir kurenin icinde gbi dusun ozgurce hareket edebilior sadece yuz ustu yatmaniz mumkun deil dior
SedaMeric Srfn11 benim en rahat ettiğim pozisyon sırt üstü ama onada zararlı diyorlar diye yatamıyorum işte malesef
MasaaL SedaMeric Bende en rahat sağıma yatabiliyorum, bebeğimde hep sağımda toplanıyor onu eziyormuşum gibi hissediyorum tövbe Allahım😂 Bacagımın arasında yastık koyuyorum, arkadanda bi yastıkla destek ver beline canım belki rahat olur
SedaMeric MasaaL uykular haram desene sanki bu şekilde kaç dakika durcaz habire pozisyon değiştir dur 😂😂
Srfn11 SedaMeric ben yatiorum hicbsy olmuor 24. Haftama kdr oylede yattim sag sol degistirdimde surekli olmadgi surece rahatetmek icin yatabilirsin arada
031965 Ben soluma yatıyodum ama bu aralar soluma yattığımda bebeğim resmen savaşıyo benimle rahatsız olur gibi bir vurmaya başlıyor neye uğradığımı şaşırıyorum. Üç tane yastıkla yatıyorum biri sırtıma destek oluyo. Sağıma yatıyorum mecbur artık hatta bazen sırt üstü yatıyorum çünkü bi o zaman sakinleşiyo🤷🏻♀️
SedaMeric 031965 evet işte bende ya sağıma yatınca yada genelde sırt üstü yatınca güzelce uyuyorum ama en sağlıklısı sol 🙄
ValideSultan SedaMeric doktorum bana 7,5 aya kadar istediğin gibi uyu dedi damara baskı yapmıyormuş çok büyümeden
Gulsen1989 SedaMeric valla ben soluma yatıyorum önce biraz geçiyor sağa dönüyorum biraz geçiyor sırt üstü yatıyorum önemli olan hep bi tarafa yatmamak o zaman da ağrı oluyo. Zaten doktorlar illa sola yatın demiyorlar kan akışında problemi olan hastalar için öneriyolar herhangi bir rahatsizliginiz yoksa çokta kasmayin. YouTube da Dr. Kağan Kocatepe var onun videosunu izleyebilirsiniz
ValideSultan SedaMeric ikiz çok kıskandırıcı yaa ♥️♥️♥️ O zaman doktoruna sor canım ya ama düz yatmak çok rahat
Srfn11 SedaMeric vala mafetti beni ya 😳 iki gundur yasadgm skntiyi anlatamam😫 saga yatiorum vuruyo sola yatiorum kafasi var orda yine rahatsiz oluyo sirt ustu yatsam ztn buluk buluk yer degistirio 😂😂😂