Englishteacher tazecikanneee evlendiğim zaman doktorun yaptığı vajinal muayene de elleydi yani herhangi bi aletle yapmadı ama sanırım parmağını falan sokmadı sanki böyle dışardan aralayıp baktı gibi tam hatırlamıyorum da çok hafif acıdığını hatırlıyorum jel fln da sürmemişti. Ebesin heralde canım insanın kendine yapılması tabi daha farklıdır ama en azından alışıksın bu duruma. Peki genelde bu çatı kontrolünü yaşayan hamileler nasıl tepki veriyor 🙈
tazecikanneee Englishteacher kasmayıp kendini sıkmayanlarda hiç bi sorun olmuyor önemli olan biraz rahat olmaz o esnada kısa süreli olup bitecek bisey gibi düşündüğünüzde o kadar olmuyor ama kastıgınız zaman vs cidden çok zor geçiyor özellikle kendini çekenlerde vs cidden her iki taraf içinde zor oluyor
Englishteacher Ozlemsvr ilk gittiğim doktor kadındı valla ne örtü ne bişi hiçbişi vermedi öylece bekledim gerimgerim gerilerek 🙈 şimdiki doktorum aynı hastaneden erkek inşallh örtü verir 🤲🏻
Ozlemsvr Englishteacher çok saygısızca bir durum bende öyle görsün istemem. Sen yanında örtü etek felan götür. Hocam ben öyle duramam dersen ne diyebilir?
SNGkcn Englishteacher ben de tuvalete gitmeme rağmen kendimi sıkışık hissediyorum dedim normal bişey olmaz dedi ki olmadı sadece sonrasında lekelenme olabilir ben de oldu ama bir sıkıntı olmadı ondan da korkma
Englishteacher Ozlemsvr yaa evet öyle yapayım ben mantıklı👍🏻👍🏻 Hatta benm hastaneden doğum yapmış birine sorayım Online oluyorsa cevap veririr ☺️ @RabiaGlck canım Ali bey çatı kontrolü yaparken örtü örttü mü üstüne
RabiaGlck Englishteacher evet ilk muayene etti bebeğe baktık daha sonra odadan çıktı sekreteri bayan zaten o geldi hazırladı beni üstüme örtüyü örttü sonra ali bey geldi hemen çatı kontrolünü yapıp tekrar odadan çıktı. Kasmıyor yani anında çıkıyor odadan
Englishteacher tazecikanneee o an elimden gelen herşeyi yapıcam bakalım inşallah hiç problemsiz geçer herkesinki☺️ Bişey daha sormak istiyorum çatı kontrolü doğumu tetikler mi acaba? Kızımın en azından bi 5 gün daha dayanması gerekiyor ☺️
tazecikanneee Englishteacher yok kuzum söyle düşün riskli gebeliklerde erken bakılması gerekiyor mesela bakıyorlar tetikleyecek bi durum yok sadece yapan doktora bağlı olarak bazılarında lekelenme vs olabiliyor ya da Doğum yakınsa muayene sonrası nişan gelebiliyor 🙏🏻 Ne zaman Çatı muayenen kaç haftalıksın 😇
Sblbrkn Englishteacher ben Çarşamba günü oldum hiç kasma 1 dk sürmüyor ve acısı çok az yani ben son an hissettim azıcık kafanıza takacak bişi değil 😊🥰
Englishteacher tazecikanneee çatı muayenem salı günü şuan 37+1 im. Çok teşekkür ederim çok aydınlatıcı oldu benim için Rabbim hepimize kolay doğum yaşatsın ☺️🙏🏻
Selim_Alparslan Englishteacher kuzum benim ebe yaptı çok iyi ilgileniyorlar . Korkma canım benim birazda mantar başlangıcı varmış o yüzden acıdı sanırım . Fitil verdi kendi doktorum .😓 Rahat bırak kendini sıkınca daha çok uzun sürüyor çünkü 🙂
Selim_Alparslan Englishteacher yok kuzum bakmıyorlar benim ebe bile bakmadı canım parmağıyla ne olduğunu hissetmeye çalıştı . Benim doktorumda erkek utanırım nasıl yapacağım demiştim ama ebe kontrol etti 🙂 ama yinede Doğumu doktor gerçekleştirecek Tıp sonuçta yapacak bir şey yok 🤷🏼♀️
tazecikanneee Selim_Alparslan aynen bakma olayı olmuyor ya öyle hatta devletteysen biz tavana felan bakıyorduk resmen karşımızdaki de utanmasın vs diye
Selim_Alparslan tazecikanneee özele gidiyorum canım ama çok saygılılar ebeler hemşireler sonuçta insanız mahremiyet olması lazım ... çok merak ediyordum çatı muayenesini çokta abarttıkları kadar değilmiş 🙈 yalnız mantar başlangıcı olduğu için biraz yandı zaten ebede söyledi mantar var biraz diye fitil attım şuan çok yanıyor 😓
tazecikanneee Selim_Alparslan ayy mantar çok fena bisey ya 😣 insallah hemencik geçer 🙏🏻🙏🏻 Kalmadığın sürece yapan kişi de güzel yaparsa hiç sorun olmuyor bence ✌🏻
tazecikanneee Englishteacher benimki senden önce Pazartesi benim var yazarım sana bakalım Benin ki nasıl geçecek yapan taraf olunca konuşması kolay oluyor ama 😂😂 bakıp görciiizzz
Englishteacher tazecikanneee ben de pazartesi gidecektim de annem perşembe gelicek geç git nolur nolmaz dedi salıya alabildik bakalım ☺️ Bana mutlaka yaz nasıl geçtiğini ama inşallah hiiiç anlamazsın ☺️❤️