CEKAS meryys amin inşallahhh 🥹 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥹 genetik testler yaptırdınız mı?
meryys CEKAS İlk kızımızı 12 haftalık kaybettik 11 de fetal dna vermiştik onu bekleyin genetik teste gerek yok İlk gebelik İlk kayıp dediler şehir hastanesinde Fetal dna sağlıklı geldi sonra biz özelde pıhtılaşma testi yaptırdık birde birkaç antikorlara bakilmisti. Çok önemli genler değil dedi perinatoloji doktorumuz. Ben tekrar hamile kaldım tek yumurta ikizlerine kan sulandirici hap kullandım tamamen tedbir amaçlı dediler. Onlarında 10. Haftada bir gittik kalpleri durmuş. Bu hafta şehir hastanesinde eşimle genetik test verdik. Birde romatolojiye gittim ana antikor ve lupus için kan verdim. Kan pıhtılaşmasi için tekrar hematolojiye yönlendirildim onada haftaya gideceğim 🥹
CEKAS meryys öncelikle başınız sağ olsun, çok geçmiş olsun 😞 bir sürü test bir sürü işlem çok meşakkatli bir dönem maalesef 😞 inşallah en hayırlı zamanda hamile kalıp, sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥹
meryys CEKAS Aminn Allah razı olsun, gerçekten öyle kafam döndü artık da Rabbim yardımcımız olsun hepimizin 🙏