Ela009 Kızlar ben 2 aydıe adet olamıyorum fsh hormonum yüksek olduğu için ve ben artık bi bebeğim olsun istiyorum kasımda 2 yılım olacak ne bi kimyasal gecirdim ne bişey. Hep ilaçlarla adet oluyoedum tüp bebek doktorumda kontrollü giidyordum en son tüp bebeğe başladım 4 gün iğne kullandım tedavi iptal oldu. Şimdi sorum şu ben yarın baska hastanede inferletife bölümü ve tüp bebek bölümü devlette bi doktor var ona gitsem tahlillerimi tutmasını istesem bide bana duphaston yazmasını istesem yazwe mı sizce? :(
Musilk-1 Ela009 aslan pençesi hayıt tohumu kullandınmı adet olmak için hem FSH düser hemde yumurta kalitesi için iyi hemde adet olursun diye düşünüyorum
2kizannesi30 Ela009 soğan kürü maydanoz suyu bide annem bı ot yemişti menopoza giren annemin adatedi geldi
CansuAB Ela009 adet olmak için her gün göbek deliğinizin bir parmak altına 3 dk masaj yapın çok etkili oluyo
Ela009 Musilk-1 1 aydır şunları kullanıyorum hala adet olmadım Aslan pençesi Civan perçemi Hayıt otu Bunları karıstırıp içiyorum olamadım bi türlü
Musilk-1 Ela009 anladım canım bende şuanda üçünü kullanıp içiyorum ve geçen ay adet olmadım bu ayda yumurtlama gördüm peki sende yumurtlama oluyormu adet olmasanda
Ela009 Musilk-1 hiç bilmiyorum takip etmiyorum adet olmasa da yumurtlama olur mu ki? Hiç bilmiyorum ya bide benim ovulasyon testlerim hep koyu çıkıyor fsh yüksek ya
Ela009 ifott evet yanında çörek otu, keten tohumu, zencefil, kimyon, bunları da karıstırıyorum içiyorum bi ebe önerdi
Musilk-1 Ela009 LH de çıkmıyormuydu ovulasyon testi kırmızı ben öyle biliyorum yani hormonlar bozuk olsa bile çıkabiliyor
Musilk-1 Ela009 bu güzel gerçekten çok zor oluyor daha bir kaç gündür iyiyim ateş basması oluyor bende hayatı zorlaştırıyor