Benle eşimde de kan uyuşmazlığı var ,o kanama kesesi göründüğünde kan uyuşmazlığımız biliyor muydu doktorunuz ona göre yapabilirdi.benim 7 haftalık kesemde kanama vardı kan dışarı da çıktı kan uyuşmazlığı iğnesi olmustum kızımda sonra 28. Haftada tekrar yaptilar,kan uyuşmazlığı çok sık ntili şuan 3. Gebeliğim ve kan uyuşmazlığı dan dolayı riskli bir gebelik geçiriyorum sakın ihmal etmeyin.her defasında doktorunuza soyleyin uyuşmazlığımız olduğunu .aylık takip yapilmasi lazım .ben bu sefer devlet Hastanesi’ne ayrı ayrı doktora gittiğim için 2 ay takip yapılmadi benim kanım bebeğin kanına akrsi çoktan yüksek düzeyde antikor oluşturmuş ve saldırıya geçiyor bebeğe zarar vermek için,28. Haftada iğne yaptmaya gittiğimde artık çok geçti,herhangi bir kanma opmadigi halde bu durum gerçekleşti ve iğne bu durumda yapılmıyor,titrasyonlu değerin düşmesini bekliyirlar doktorlar ama her hafta takip ediliyor düşmüyor değer ,büyük ihtimal bu bebeğim poztif kangrubu olduğu için böyle bir durum gercekelsti,siz dikkat edin