Fadime97 Zizoo Oo inşAllah düzelir hemen çok yükselmiş gerçekten 😟 işte efor aletini takınca bakacak bakalım benim kaça kadar çıkıyor o an ölçtüğünde normal çıkıyor ama geceleri aşırı çarpıntı yapıyor
mini575_ Benimde yattığımda oluyordu genelde sol tarafa yattığımda düzenli magnezyum kullanınca geçti
Fadime97 mini575_ evet bende yatınca oluyor daha çok sol tarafıma yatınca siz gibi o yüzden sağıma yatmaya çalışıyorum
Zizoo mini575_ doğum yaptınız mı ben de magnezyum alıyorum ama geçmedi maalesef belki doğumdan sonra geçer dedi doktorum bir de panik atak için lustural yazdı doğumdan sonra kullanacağım
mini575_ Zizoo 23. haftaya girdim hamilelik öncesi anksiyete ılaci içiyordum bir buçuk aylıkken bıraktım doğumdan sonra başlarım büyük ihtimalle 😞 bazen çok zorlanıyorum
Fadime97 mini575_ bende işte anksiyete ve panik atak o kadar çok zorluyordu ki vücudumun her yerinde ağrı özellikle boynumda şah damarımda gerginlik yani bunların çoğu bunlardan kaynaklanıyor biliyoruz ama anksiyete ilerlemişse zor oluyor benim aşırı derecede ileri mesela