symdkci yagizinannesii hmmm anladım. Bu benim ilk hamileliğim olunca biraz tedirgin oluyorum. Sizin kaç haftalık oldu
yagizinannesii symdkci inanın benimde ilk gibi aynı heyecan aynı korku. İlk bebeğim düştü. Bu üçüncü gebeliğim. Üçünde de farklı oluyormuş. Tecrübe hiç oluşmadı sanırım 🥹
symdkci yagizinannesii ya neticede hepsinde “içinde can” taşıyorsun bu kolay bir şey değil muhtemelen ben de kaçıncı olursa olsun tedirgin hissederdim
cizgilidefter Mihrasina_ ben de yeni öğrendim hamileliğimi. Doktoruma sordum betan 2000 gibi olduğunda keseyi görebiliriz beta artışını kontrol et dedi. Sizin de muhtemelen 2000 olur pazartesi bence
ecrininannesi60 Mihrasina_ bende pazartesi kese görmeye gideceğim umarım güzel geçer ikimizinkide ultrason fotolarımızı alır çıkarız🤗
Yenibirannee Mihrasina_ ben 7. haftada görmüştüm bebeğimi 3. olmasına rağmen sabırsızlık yaptım erken gittim sadece kese gördüm bende :) sende sağlıcakla görürsün inşallah
PapatiA Mihrasina_ bı olay kan testi için de geçerli mi acaba adete 4 gün kala kan testi verdim yok çıktı doktor olsaydı kesin çıkardı yok çıkmaz artık felan dedi
Seymoti PapatiA kanda gözükecektir diye düşünüyorum, ben de adete 4 gün kala idrar testi yapmıştım negatifti adet günü yaptım pozitif çıktı. Ertesi gün hcg 294’tü. 4 gün önce negatif çıktığında kan versem az da olsa değeri görünecekti
PapatiA Mihrasina_ hayırlı olsun canım bende sana naçizane bir tavsiye haftan çok küçük olduğu için keseyi gördüm bebeği göremedim vs sebebten dolayı alttan muayene isterse müsade etme haftaya geri gelim de
PapatiA symdkci en son gittiğim güvendiğim bi doktorum söylemişti 8.haftaya kadar bi sağlık sorunun yoksa görunmedi sebebiyle baktırma ve o ıkı hafta ilişkiye de girme demişti O aklıma geldi
symdkci PapatiA biz dün alttan muayeneyle kalp atışını duyduk doktor bir sorun olmayacağını söyledi ama sonradan vicdan azabı duydum ben de. Bunun kötü olabileceği hiç aklıma gelmedi ilk hamileliğim olunca. İnşallah bir şey olmaz