Mihrasina_ Kızlar çok sabırsızım 1 haftadır artışı takip ettik 80-288-899 şeklinde 2 günde bir kan verdim arttı şuan zaten bini geçtiğini düşünüyorum ama araya hafta sonu girince pazartesi ye kaldı hem heyecanllıyım hemde korkuyorum dua edin olur mu sorunsuz bebegimide görebileyim
derryaaneva Mihrasina_ yan bende bu ay soğan kürü içtim reglm 31 ine olmam gerekti 3 gün geçti test yapsam çıkar mı acaba çıkmazsa üzülürüm diye yapamıyorum
Tgbylmz22 Mihrasina_ keseyi belki görebilirsin bence o bile kesin olmayabilir bebek 6 haftadan önce gözükmüyor genelde ben beta 3.500 lerde iken keseyi görmüştüm sadece
cizgilidefter Mihrasina_ ben de yeni öğrendim hamileliğimi. Doktoruma sordum betan 2000 gibi olduğunda keseyi görebiliriz beta artışını kontrol et dedi. Sizin de muhtemelen 2000 olur pazartesi bence
Seymoti Mihrasina_ aynıyız, uygulama bana 4+5 derken geçen perşembe Dr. usg cihazı 5+2 gösterdi, keseyi de gördük o gün karından. Bugün 5+5 olduk 🥰 Sabırsızlığını o kadar iyi anlıyorum ki, her gün 1 hafta gibi geçiyor sanki 🥹💞
Mihrasina_ derryaaneva geç döllenme değilse çıkar benim regle 4 kala çıkmadı regl 2 gün gecikince çıktı testte
PapatiA Mihrasina_ bı olay kan testi için de geçerli mi acaba adete 4 gün kala kan testi verdim yok çıktı doktor olsaydı kesin çıkardı yok çıkmaz artık felan dedi
Mihrasina_ Tgbylmz22 hayırlısı biraz cihaza göre değişiyor sanırsam 1 binde kese görenler var bakalım hayırlısı
yagizinannesii Mihrasina_ evet göründü. İdrara sıkışık olmak gerekiyormuş. Mesaneyi boşaltıp girdim görünmedi. Vajinal bakmak istedi onu da ben istemedim. Tekrar 1 saat su vs içip tuvalete sıkışıp girdim. O şekilde göründü
yagizinannesii symdkci zararlı olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa doktorlar etmez bence. Ben biraz korkuyorum. Canım tatlı 🥲
symdkci yagizinannesii ben bugün alttan muayeneyle bebeğin kalp atışını duydum hem çok sevindim hem vicdan azabı hissettim acaba zarar verdi mi diye :( daha küçücük karından görünmedi balık etli biriyim çünkü
yagizinannesii symdkci yaa çok sevindim kalp atışını duymanıza. Bende haftaya duyarım inşallah. ben ilk hamileliğimde çok muayene oldum o şekilde çatım dar canım çok acıyor. 🤕
symdkci yagizinannesii hmmm anladım. Bu benim ilk hamileliğim olunca biraz tedirgin oluyorum. Sizin kaç haftalık oldu