Rumeysakyn akşam üstü altı gibi suyun geldi, yatış yapıldı. 4 cm açıklık vardı ama kasılmam yoktu. Ben epidural istedim katater sancı yokken takılsın diye. Anestezi doktoru geldi taktı katateri. Neyse gece 4 gibi 7 cm açıklık vardı ama yorgun hissediyorum diye anestezi istedim (hata ettim… Ebe hanım, dayanabilirsin ağrı eşiğin yüksek, alma şu ilacı, yavaslatacak süreci dedi, dinlemedim🤦🏻♀️). Anestezi verilirken, suni sancı da verdiler ben yattım uyudum tabi o sırada. Sabah 8 gibi doyuruyorsun diye uyandirdilar. Ben ayilip dogurana kadar 9 buçuk olmuştu… Sezaryen ihtimali olsaydı, ben doğum masasında ciyak ciyak bağırırken alırlardı heralde diye düşünüyorum 😄 çünkü herkese ateş puskurdum, bu doğumun nesi prenseseeess, bırakın beni diye 🫣 kasılmalar olmayınca ıkınma hissiyatı da gelmedi ama alt kısımdaki tüm acı, ağrı hissiyatı vardı. Spinal daha uyusuk oluyor sanırım. İkinci bebeğime hamileyim, nasip kismet. Yine epidural katateri taktiririm ama ilaç alır mıyım bilmiyorum. Doğumdan sonra da bir gece kaldık. Sonra beni taburcu ettiler, oğluma fototerapi verdiler, onun için de bir gece kaldık. Kendimizi iyi hissedince çıktık hastaneden