Mavimsimavi gulluomer31 internetten alın isterseniz Orda yazıyor zaten ama şöyle diyim adet biter bitmez başlayın her gün aynı saatte 2 saat sıvı alımı olmayacak gün gün not edin t c den koyu olunca o gün yumurtlama
neeesem rabiadmr21 bence kız çünkü kızımdan biliyorum benim oğlan senin haftalarında beliydi ama kızım biraz geç beli oldu cinsiyetini hakinda hayrlisi cnm ☺️😍
neeesem Mervekaram22 inan arkadaşlar kimsem yok olursa ilk size paylaşacağım çünkü bura benim evim gibi oldu kimsem yok hamileysem ilk sizle paylaşacağım
Mavimsimavi neeesem yaa nasıl aynıyız 🌸 lütfen güzel haberler alınca ulaşalım bence silik gördüm bakalım inşallah benimde bebişim benimledir 🙏🏻❤️
Mavimsimavi rabiadmr21 ayy bende çok istiyorum rabbimmm hayırlısını versin tabiki öncelikle hayırlı evlat sağlıklı eli ayağı düzgün kızçeleeimiz olsun öyleyse hislerimde yanılırım öyleyse 😆
rabiadmr21 Kalp atışını da duyduğumuzda böyleydi doktor 5 hafta sonra gel cinsiyet bakalım dedi 22 de gideceğim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Mavimsimavi rabiadmr21 aminnn inşallah benimde bebiş benimledir o kadar sevinçliyim ki içim içime sığmıyorrr ne yapacağımı şaşırdım biraz bekleyecem ama 🙏🏻