Mavimsimavi gulluomer31 çok erken yapmışsınız ben bile 3 gün kala yaptım bugün hafif birşey gördüm ona bile emin olamıyorum belirti ekşi vs içinde çok erken bence
Mervekaram22 shergns Vallah canım test diye girdik arkadaş oldu arada gelip soru soranlarda oluyor 😂😂😂
Nur_58 Mervekaram22 neysee umarım randevu bulur yoksa bu iş gönlüme göre bir doktor bulayım öyle gidecem demeye dönerse vay halimize 😂😂😂
gulluomer31 Adetimde düzenli oluyorum temmuz 14 oldum 26 korunmayı bıraktım çocuk istiyorum bende kıst var doktor hamilelikte geçer dedi yapmaya karar verdik
Mavimsimavi gulluomer31 evet siz en iyisi adetiniz geçsin öyle bi testi tekrarlayın olmaz ise bu ay bence ovülasyon testi yapın yumurtlamanızı takip edin
gulluomer31 Mavimsimavi avülosyon testi nasıl yapıcım ya ben daha önce hiç yspmadım yumurtlamı bilmiyorum
Mavimsimavi gulluomer31 internetten alın isterseniz Orda yazıyor zaten ama şöyle diyim adet biter bitmez başlayın her gün aynı saatte 2 saat sıvı alımı olmayacak gün gün not edin t c den koyu olunca o gün yumurtlama
neeesem rabiadmr21 bence kız çünkü kızımdan biliyorum benim oğlan senin haftalarında beliydi ama kızım biraz geç beli oldu cinsiyetini hakinda hayrlisi cnm ☺️😍